Gain'de izleyebileceğiniz 8 yerli komedi filmi

4.979 Gösterim
25 Mayıs 2022 16:22
Gain'de izleyebileceğiniz 8 yerli komedi filmi

Gain ekranlarında izleyebileceğiniz birbirinden eğlenceli yerli komedi filmlerini derledik.


Ölümlü Dünya

Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği Ölümlü Dünya, nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten ve uzun zamandır sakladıkları bir sırları olan 8 kişilik Mermer Ailesi'nin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Feyyaz Yiğit, Doğu Demirkol, İrem Sak, Sarp Apak ve Alper Kul gibi isimler yer alıyor. 

Cinayet Süsü

Yönetmenliğini Ali Atay'ın yaptığı bir diğer film olan Cinayet Süsü, bir seri katil vakası ile karşı karşıya kalan ancak çözüm için pek de doğru yöntemleri seçmeyi beceremeyen deneyimli Başkomiser Emin ve cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediniyor. Senaryosu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi tarafından yazılan filmin kadrosunda Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen gibi isimler yer alıyor.

Mutlu Aile Defteri

İlker Aksum, Büşra Pekin, Tuncel Kurtiz, Goncagül Sunar, Bülent Emrah Parlak ve Öner Erkan'ın rol aldığı Mutlu Aile Defteri, ömrü boyu sert ve otoriter bir baba olan emekli Albay Yıldırım Taşyumruk'un çatıdan düşüp hastaneye kaldırılması sonrası kendisinden yıllardır uzaklaşmış olan çocuklarının babalarını mutlu etmek için yeniden aynı çatı altında buluşmasıyla yaşananları konu alıyor. 

Vay Arkadaş

Fırat Tanış, Erdal Tosun, Ali Atay, Mete Horozoğlu, Demet Evgar ve Rasim Öztekin'li kadrosuyla Vay Arkadaş, İstanbul’un kenar mahallerinden birinde yaşayan Manik, Tik ve Dildo’nun, mahallenin dışına pek taşmayan sıradan ama kendi içlerinde hareketli bir şekilde devam eden heyecan, macera ve kahkaha dolu hayatlarını anlatıyor.

İçimdeki Ses

Annesiyle yaşayan, bir türlü kabuğunu kıramayan, insanlarla ve özellikle kadınlarla sağlıklı ve uzun süreli ilişkiler kuramayan bir yazar olan Selim'in biraz sosyalleşebilmek için kaydolduğu spor salonunda tesadüf eseri güzel Ayşıl ile tanışmasıyla yaşananları konu alan filmin kadrosunda Engin Günaydın, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Leyla Lydia Tuğutlu ve Onur Buldu yer alıyor.

A.R.O.G

Komutan Logar'ın hain planları sonucu kendini bir milyon yıl önceye gönderilmiş bulan halı satıcısı Arif'in, taş devri insanlarının yardımıyla kendi zamanına dönmenin yollarını arayışını anlatan A.R.O.G'un kadrosunda Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil, Özge Özberk, Zafer Algöz ve Hasan Kaçan gibi isimler bulunuyor.

Neredesin Firuze

Yönetmenliğini Ezel Akay'ın yaptığı Neredesin Firuze; Firuze adında zengin ve gizemli bir kadının, müzik piyasasında borç yığını içinde olan Hayri ve Osman'ın çıkış yolu olarak baktığı sözde genç yetenek Ferhat'a yatırım yapmak istemesiyle yaşananları anlatıyor. Filmin kadrosunda; Haluk Bilginer, Özcan Deniz, Demet Akbağ, Ragıp Savaş, Ruhi Sarı, Cem Özer gibi isimler bulunuyor. 

7 Kocalı Hürmüz

Ezel Akay'ın listedeki ikinci filmi olan 7 Kocalı Hürmüz, 1800'lü yılların sonlarında İstanbul'da, değişik mesleklerden altı kişiyle evlenen ve her kocasını haftanın bir günü ağırlayan ancak gerçekte gönlü berber eşinin dükkânında gördüğü doktorda olan Hürmüz'ü merkezine alıyor. Filmin kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mehmet Ali Alabora, Cengiz Küçükayvaz, Erkan Can, Betül Arım gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.