Alper Kul

Alper Kul

Doğum Bilgisi

5 Aralık 1975

Yaş

44


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Fırıncının Karısı 27 Eylül 2019
CJ Entertainment Turkey 164.500 2.720.976
Cici Babam 20 Nisan 2018
CGV Mars D. 440.458 5.182.525
Ölümlü Dünya 26 Ocak 2018
UIP Türkiye 585.145 7.021.384
UIP Türkiye 418.363 4.903.613
Dedemin Fişi 22 Ocak 2016
UIP Türkiye 2.015.665 22.912.770
Olur Olur! 7 Kasım 2014
Pinema 317.741 3.347.669
Pinema 841.124 7.583.639
Pinema 1.731.519 15.473.417
Gecenin Kanatları 11 Aralık 2009
Pinema 341.382 2.865.500
Hamam 24 Ekim 1997
Warner Bros. Türkiye - -