Özge Özberk

Özge Özberk


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bizi Hatırla 23 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 293.321 3.773.741
Arif v 216 5 Ocak 2018
CGV Mars D. 4.968.462 62.986.200
Evlenmeden Olmaz 23 Ekim 2015
Pinema 18.466 182.743
N'apcaz Şimdi 28 Eylül 2012
Medyavizyon 67.534 574.358
A.R.O.G 5 Aralık 2008
UIP 3.707.086 30.424.262
120 15 Şubat 2008
Özen Film 1.044.916 5.074.082
Babam ve Oğlum 18 Kasım 2005
Özen Film 3.839.883 25.470.085
G.O.R.A. 12 Kasım 2004
Warner Bros. 4.001.711 25.398.617