Öner Erkan

Öner Erkan


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Put Şeylere 23 Kasım 2018
Bir Film 7.060 93.616
Ahlat Ağacı 1 Haziran 2018
CGV Mars D. 246.766 3.258.117
Martı 23 Mart 2018
Başka Sinema 2.675 20.283
Böcek 19 Eylül 2014
Roll Caption 553 5.841
İtirazım Var 18 Nisan 2014
M3 Film 138.641 1.478.920
Mutlu Aile Defteri 8 Şubat 2013
UIP Türkiye 348.664 3.332.313
Kağıt 14 Ocak 2011
Pinema 24.812 207.906
7 Kocalı Hürmüz 20 Kasım 2009
CineGroup 372.294 3.163.176
Bornova Bornova 13 Kasım 2009
Tiglon 15.914 125.867
Made in Europe 20 Haziran 2008
Özen Film 3.976 24.220
KenDa 649.746 4.233.546
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298