Füsun Demirel

Füsun Demirel

Doğum Tarihi

20 Ağustos 1958

Yaş

64


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.07.2021 ₺105.090 4.636
31.01.2020 ₺63.432.055 3.630.822
20.09.2019 ₺160.577 12.110
28.06.2019 ₺527.356 34.134
20.07.2018 ₺2.121.280 182.830
22.12.2017 ₺7.361.120 622.674
21.04.2017 ₺300.528 27.624
09.12.2016 ₺108.532 8.554
18.11.2016 ₺3.525 318
30.09.2016 ₺8.350.355 769.260
23.09.2016 - -
05.02.2016 ₺2.941.021 265.707
25.09.2015 ₺1.144.321 98.044
24.09.2015 ₺461.142 40.422
27.03.2015 ₺13.745 1.601
30.01.2015 ₺4.509.294 403.641
23.11.2007 ₺50.201 9.032
18.02.2005 ₺3.812.758 638.444
19.10.2001 ₺395.584 139.450
04.02.2000 - -
02.01.1998 ₺1.063 1.785
18.03.1994 - -
09.11.1990 - -
26.01.1990 - -

Diğer Filmleri