Füsun Demirel

Füsun Demirel


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Eltilerin Savaşı 31 Ocak 2020
UIP Türkiye 3.630.822 63.432.055
Görülmüştür 20 Eylül 2019
Başka Sinema 11.872 156.000
Geçmiş Olsun 28 Haziran 2019
CGV Mars D. 34.134 527.356
Eski Köye Yeni Adet 20 Temmuz 2018
CGV Mars D. 182.830 2.121.280
Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık 2017
CGV Mars D. 622.674 7.361.120
Zer 21 Nisan 2017
TME Films 27.624 300.528
Hayati Tehlike 9 Aralık 2016
CGV Mars D. 8.554 108.532
Bir Şey Değilim 18 Kasım 2016
Orak Film 318 3.525
Bir Baba Hindu 30 Eylül 2016
CGV Mars D. 769.260 8.350.355
Müthiş Bir Film 23 Eylül 2016
Pinema - -
Hep Yek 5 Şubat 2016
Pinema 265.707 2.941.021
Pinema 98.044 1.144.321
Adana İşi 24 Eylül 2015
Chantier 40.422 461.142
İçimdeki İnsan 27 Mart 2015
M3 Film 1.601 13.745
İçimdeki Ses 30 Ocak 2015
Pinema 403.641 4.509.294
Saklı Yüzler 23 Kasım 2007
Bir Film 9.032 50.201
Eğreti Gelin 18 Şubat 2005
Özen Film 638.444 3.812.758
Özen Film 139.450 395.584
Yara 4 Şubat 2000
Günizi - -
Umut Sanat 1.785 1.063
Ay Vakti 18 Mart 1994
Mine Film - -
Camdan Kalp 9 Kasım 1990
Moda Film - -
Gömlek 26 Ocak 1990
Pınar Film - -