Füsun Demirel

Füsun Demirel


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.01.2020 63.432.055 TL 3.630.822
20.09.2019 159.062 TL 12.043
28.06.2019 527.356 TL 34.134
20.07.2018 2.121.280 TL 182.830
22.12.2017 7.361.120 TL 622.674
21.04.2017 300.528 TL 27.624
09.12.2016 108.532 TL 8.554
18.11.2016 3.525 TL 318
30.09.2016 8.350.355 TL 769.260
23.09.2016 - -
05.02.2016 2.941.021 TL 265.707
25.09.2015 1.144.321 TL 98.044
24.09.2015 461.142 TL 40.422
27.03.2015 13.745 TL 1.601
30.01.2015 4.509.294 TL 403.641
23.11.2007 50.201 TL 9.032
18.02.2005 3.812.758 TL 638.444
19.10.2001 395.584 TL 139.450
04.02.2000 - -
02.01.1998 1.063 TL 1.785
18.03.1994 - -
09.11.1990 - -
26.01.1990 - -