Sarp Apak

Sarp Apak


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölümlü Dünya 26 Ocak 2018
UIP Türkiye 585.145 7.021.384
Yaktın Beni 16 Ekim 2015
UIP Türkiye 158.062 1.850.938
Karışık Kaset 21 Kasım 2014
Bir Film 203.019 2.097.475
7 Kocalı Hürmüz 20 Kasım 2009
CineGroup 372.294 3.163.176
Güneşi Gördüm 12 Mart 2009
Pinema 2.566.435 19.581.629
O... Çocukları 16 Mayıs 2008
KenDa 713.840 5.309.235
Plajda 29 Şubat 2008
35 Milim 214.465 1.526.145
Beyaz Melek 16 Kasım 2007
Medyavizyon 2.032.885 14.657.214