Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt

Doğum Bilgisi

24 Aralık 1965

Yaş

54


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cinayet Süsü 25 Ekim 2019
CJ Entertainment Turkey 824.110 15.970.814
CGV Mars D. 4.034.858 44.688.478
Mutluluk Zamanı 10 Kasım 2017
CGV Mars D. 571.488 7.046.505
Deli Dumrul 1 Eylül 2017
CGV Mars D. 96.536 1.039.624
Sen Benim HerŞeyimsin 9 Aralık 2016
TME Films 351.559 4.049.649
Küçük Esnaf 8 Nisan 2016
CGV Mars D. 832.050 9.017.874
Kara Bela 18 Eylül 2015
CGV Mars D. 892.643 10.132.789
İyi Biri 19 Haziran 2015
Bir Film 7.681 66.299
Bana Masal Anlatma 9 Ocak 2015
UIP Türkiye 1.576.979 16.883.440
Pek Yakında 2 Ekim 2014
Warner Bros. Türkiye 2.187.278 24.684.790
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
UIP Türkiye 3.414.212 35.022.168
M3 Film - -
Kod Adı: Venüs 21 Aralık 2012
Özen Film 3.738 39.619
Uzun Hikaye 12 Ekim 2012
UIP Türkiye 725.518 6.746.225
Takip: İstanbul 5 Ekim 2012
Tiglon 118.902 1.288.082
Öz Hakiki Karakol 18 Mayıs 2012
Tiglon 39.349 321.721
Can 11 Mayıs 2012
Tiglon 16.260 116.599
Vücut 4 Mayıs 2012
Tiglon 14.937 132.863
Berlin Kaplanı 27 Ocak 2012
UIP Türkiye 1.983.077 18.248.363
Medyavizyon 45.253 436.237
Kaybedenler Kulübü 25 Mart 2011
Tiglon 485.580 4.558.350
Kavşak 1 Ekim 2010
Medyavizyon 19.102 173.569
Ay Lav Yu 12 Mart 2010
Medyavizyon 211.011 1.553.583
Tiglon 10.033 69.853
Tiglon 23.462 149.417
Chantier 13.556 93.607
Devrim Arabaları 24 Ekim 2008
Pinema 187.173 1.651.309
Taş Yastık 15 Ağustos 2008
Tiglon 995 6.201
Yumurta 9 Kasım 2007
KenDa 34.950 278.360