Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt

Doğum Tarihi

24 Aralık 1965

Yaş

55


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.10.2019 15.971.864 TL 824.177
02.03.2018 44.688.478 TL 4.034.858
10.11.2017 7.046.505 TL 571.488
01.09.2017 1.039.624 TL 96.536
09.12.2016 4.049.649 TL 351.559
08.04.2016 9.017.874 TL 832.050
18.09.2015 10.132.789 TL 892.643
19.06.2015 66.299 TL 7.681
09.01.2015 16.883.440 TL 1.576.979
02.10.2014 24.684.790 TL 2.187.278
31.01.2014 35.022.168 TL 3.414.212
01.11.2013 - -
21.12.2012 39.619 TL 3.738
12.10.2012 6.746.225 TL 725.518
05.10.2012 1.288.082 TL 118.902
18.05.2012 321.721 TL 39.349
11.05.2012 116.599 TL 16.260
04.05.2012 132.863 TL 14.937
27.01.2012 18.248.363 TL 1.983.077
18.11.2011 436.237 TL 45.253
25.03.2011 4.558.350 TL 485.580
01.10.2010 173.569 TL 19.102
12.03.2010 1.553.583 TL 211.011
10.04.2009 69.853 TL 10.033
06.03.2009 149.417 TL 23.462
14.11.2008 93.607 TL 13.556
24.10.2008 1.651.309 TL 187.173
15.08.2008 6.201 TL 995
09.11.2007 278.360 TL 34.950