Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt

Doğum Tarihi

24 Aralık 1965

Yaş

56


Gelecek Filmler

Kim Bu Aile? Aile, Aksiyon, Komedi

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

7 Ekim 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.10.2019 ₺15.971.864 824.177
02.03.2018 ₺44.688.478 4.034.858
10.11.2017 ₺7.046.505 571.488
01.09.2017 ₺1.039.624 96.536
09.12.2016 ₺4.063.649 352.959
08.04.2016 ₺9.017.874 832.050
18.09.2015 ₺10.132.789 892.643
19.06.2015 ₺66.299 7.681
09.01.2015 ₺16.883.440 1.576.979
02.10.2014 ₺24.684.790 2.187.278
31.01.2014 ₺35.022.168 3.414.212
01.11.2013 - -
21.12.2012 ₺39.619 3.738
12.10.2012 ₺6.746.225 725.518
05.10.2012 ₺1.288.082 118.902
18.05.2012 ₺321.721 39.349
11.05.2012 ₺116.599 16.260
04.05.2012 ₺132.863 14.937
27.01.2012 ₺18.248.363 1.983.077
18.11.2011 ₺436.237 45.253
25.03.2011 ₺4.558.350 485.580
01.10.2010 ₺173.569 19.102
12.03.2010 ₺1.553.583 211.011
10.04.2009 ₺69.853 10.033
06.03.2009 ₺149.417 23.462
14.11.2008 ₺93.607 13.556
24.10.2008 ₺1.651.309 187.173
15.08.2008 ₺6.201 995
09.11.2007 ₺278.360 34.950