Özcan Deniz

Özcan Deniz


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Öteki Taraf 8 Aralık 2017
CGV Mars D. 391.485 4.569.051
İkinci Şans 18 Kasım 2016
CGV Mars D. 823.083 9.083.462
Her Şey Aşktan 29 Ocak 2016
Warner Bros. Türkiye 354.885 4.009.258
Sevimli Tehlikeli 6 Şubat 2015
Warner Bros. Türkiye 911.833 9.186.465
Su ve Ateş 15 Kasım 2013
UIP Türkiye 1.215.086 11.467.223
Evim Sensin 2 Kasım 2012
UIP Türkiye 2.703.241 24.483.088
Araf 21 Eylül 2012
Tiglon 40.677 372.822
Ya Sonra 25 Şubat 2011
Warner Bros. Türkiye 849.743 7.559.500
Best Line 65.183 407.785
KenDa 997.238 6.517.326
Neredesin Firuze 20 Şubat 2004
UIP Türkiye 1.064.162 6.319.537
Warner Bros. Türkiye 1.791.396 10.254.941
O Şimdi Asker 21 Mart 2003
Warner Bros. Türkiye 1.657.051 7.857.851
Kolay Para 6 Aralık 2002
A&P Filmcilik - -