Rasim Öztekin

Rasim Öztekin

Doğum Tarihi

14 Ocak 1959

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Seyirci T. Hasılat
01.01.2020 1.872.347 31.736.151
06.01.2017 2.798.016 32.540.648
04.12.2015 6.073.364 69.422.924
04.04.2014 956.571 9.288.806
06.12.2013 6.980.070 68.917.965
05.11.2010 253.087 2.301.286
26.02.2010 34.380 272.173
15.01.2010 58.594 462.005
23.10.2009 268.119 2.092.067
14.12.2007 2.002.631 15.334.881
04.03.2005 105.784 629.435
28.01.2005 382.751 2.501.875
12.11.2004 4.001.711 25.398.617
07.01.1994 - -