Rasim Öztekin

Rasim Öztekin

Doğum Bilgisi

14 Ocak 1959

Yaş

61


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

27 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Baba Parası 1 Ocak 2020
CJ Entertainment Turkey 1.872.347 31.736.151
Pinema 2.798.016 32.540.648
CGV Mars D. 6.073.364 69.422.924
Mandıra Filozofu 4 Nisan 2014
Cinefilm 956.571 9.288.806
Düğün Dernek 6 Aralık 2013
UIP Türkiye 6.980.070 68.917.965
Vay Arkadaş 5 Kasım 2010
Özen Film 253.087 2.301.286
Warner Bros. Türkiye 34.380 272.173
Gelecekten Bir Gün 15 Ocak 2010
Medyavizyon 58.594 462.005
Kanal-İ-zasyon 23 Ekim 2009
Tiglon 268.119 2.092.067
Kabadayı 14 Aralık 2007
UIP Türkiye 2.002.631 15.334.881
Pardon 4 Mart 2005
KenDa 105.784 629.435
Warner Bros. Türkiye 382.751 2.501.875
G.O.R.A. 12 Kasım 2004
Warner Bros. Türkiye 4.001.711 25.398.617
Tersine Dünya 7 Ocak 1994
Warner Bros. Türkiye - -