Demet Evgar

Demet Evgar

Doğum Bilgisi

19 Mayıs 1980

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CGV Mars D. 26.880 337.930
Sofra Sırları 16 Şubat 2018
Chantier 64.895 862.423
Aile Arasında 1 Aralık 2017
CGV Mars D. 5.289.051 64.556.712
UIP Türkiye 359.176 4.565.215
Yok Artık! 25 Eylül 2015
Bir Film 269.165 3.122.563
M3 Film - -
Vay Arkadaş 5 Kasım 2010
Özen Film 253.087 2.301.286
Yahşi Batı 1 Ocak 2010
UIP Türkiye 2.323.061 20.856.555
Güneşi Gördüm 12 Mart 2009
Pinema 2.566.435 19.581.629
UIP Türkiye 272.560 1.789.520
Banyo 2 Eylül 2005
UIP Türkiye 127.067 778.227