Özkan Uğur

Özkan Uğur


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Karakomik Filmler 2 17 Ocak 2020
UIP Türkiye 440.817 8.502.120
Karakomik Filmler 18 Ekim 2019
UIP Türkiye 700.519 13.390.936
Arif v 216 5 Ocak 2018
CGV Mars D. 4.968.462 62.986.200
Pek Yakında 2 Ekim 2014
Warner Bros. Türkiye 2.187.278 24.684.790
Yahşi Batı 1 Ocak 2010
UIP Türkiye 2.323.061 20.856.555
A.R.O.G 5 Aralık 2008
UIP Türkiye 3.707.086 30.424.262
Komser Şekspir 16 Şubat 2001
Özen Film 1.331.462 2.867.678