Büşra Pekin

Büşra Pekin


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bayi Toplantısı 21 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 1.047.163 18.713.968
Fırıncının Karısı 27 Eylül 2019
CJ Entertainment Turkey 164.500 2.720.976
Kolonya Cumhuriyeti 21 Nisan 2017
CGV Mars D. 1.114.318 12.826.614
Tatlım Tatlım 17 Mart 2017
CGV Mars D. 726.990 8.732.297
Benim Adım Feridun 11 Kasım 2016
UIP Türkiye 197.217 2.270.659
Mucize (2015) 1 Ocak 2015
Pinema 3.737.605 39.418.944
Hadi İnşallah 28 Kasım 2014
Warner Bros. Türkiye 1.255.390 12.979.455
İtirazım Var 18 Nisan 2014
M3 Film 138.641 1.478.920
Mutlu Aile Defteri 8 Şubat 2013
UIP Türkiye 348.664 3.332.313
Medyavizyon 1.141.844 9.501.115
Neşeli Hayat 27 Kasım 2009
Cinefilm 1.125.601 9.661.268
Kutsal Damacana 20 Aralık 2007
Özen Film 627.855 4.514.747
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298