Büşra Pekin

Büşra Pekin


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.02.2022 ₺18.555.172 686.495
21.02.2020 ₺18.713.968 1.047.163
27.09.2019 ₺2.720.976 164.500
21.04.2017 ₺12.826.614 1.114.318
17.03.2017 ₺8.732.297 726.990
11.11.2016 ₺2.270.659 197.217
01.01.2015 ₺39.418.944 3.737.605
28.11.2014 ₺12.979.455 1.255.390
18.04.2014 ₺1.478.920 138.641
08.02.2013 ₺3.332.313 348.664
26.03.2010 ₺9.501.115 1.141.844
27.11.2009 ₺9.661.268 1.125.601
20.12.2007 ₺4.514.747 627.855
23.12.2005 ₺17.180.298 2.618.244