Ruhi Sarı

Ruhi Sarı


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.11.2020 640.625 TL 32.860
27.12.2019 1.374.752 TL 76.251
07.12.2018 10.453.057 TL 864.706
21.09.2018 81.909 TL 12.619
03.08.2018 591.659 TL 50.386
13.07.2018 128.016 TL 12.050
20.04.2018 35.077 TL 4.484
15.09.2017 149.956 TL 13.969
15.09.2017 79.192 TL 6.875
07.04.2017 2.185.619 TL 189.367
14.10.2016 516.535 TL 48.624
05.06.2015 5.817 TL 597
12.12.2014 622.031 TL 58.993
23.11.2012 7.583.639 TL 841.124
16.12.2011 15.473.417 TL 1.731.519
28.05.2010 13.180 TL 2.066
27.11.2009 2.617.506 TL 317.602
15.05.2009 760.705 TL 116.914
23.01.2009 4.660.887 TL 576.428
20.06.2008 24.220 TL 3.976
14.12.2007 15.334.881 TL 2.002.631
20.02.2004 6.319.537 TL 1.064.162
13.12.2002 75.988 TL 18.888
20.09.2002 168.308 TL 45.055
29.10.1999 24.157 TL 15.234