Ruhi Sarı

Ruhi Sarı


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

16 Eylül 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.11.2021 ₺38.453 2.120
20.08.2021 ₺232.701 11.238
13.11.2020 ₺1.283.137 63.230
27.12.2019 ₺1.374.752 76.251
07.12.2018 ₺10.453.057 864.706
21.09.2018 ₺86.661 12.856
03.08.2018 ₺591.659 50.386
13.07.2018 ₺128.016 12.050
20.04.2018 ₺35.077 4.484
15.09.2017 ₺149.956 13.969
15.09.2017 ₺79.192 6.875
07.04.2017 ₺2.185.619 189.367
14.10.2016 ₺516.535 48.624
05.06.2015 ₺5.817 597
12.12.2014 ₺622.031 58.993
23.11.2012 ₺7.583.639 841.124
16.12.2011 ₺15.473.417 1.731.519
28.05.2010 ₺13.180 2.066
27.11.2009 ₺2.617.506 317.602
15.05.2009 ₺760.705 116.914
23.01.2009 ₺4.660.887 576.428
20.06.2008 ₺24.220 3.976
14.12.2007 ₺15.334.881 2.002.631
20.02.2004 ₺6.319.537 1.064.162
13.12.2002 ₺75.988 18.888
20.09.2002 ₺168.308 45.055
29.10.1999 ₺24.157 15.234