Binnur Kaya

Binnur Kaya


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cinayet Süsü 25 Ekim 2019
CJ Entertainment Turkey 824.110 15.970.814
Bizi Hatırla 23 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 293.321 3.773.741
CGV Mars D. 389.595 4.727.058
M3 Film 7.170 72.322
Vavien 18 Aralık 2009
UIP Türkiye 131.421 1.288.732
Küçük Kıyamet 22 Aralık 2006
Medyavizyon 383.749 2.777.457
Özen Film 151.561 1.108.883
Babam ve Oğlum 18 Kasım 2005
Özen Film 3.839.883 25.470.085
İnşaat 21 Kasım 2003
Warner Bros. Türkiye 263.481 1.442.056