Erkan Can

Erkan Can

Doğum Tarihi

1 Kasım 1958

Yaş

63


Kişi Biyografisi

1 Kasım 1958'de Bursa'da doğdu. 1975 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu, Ahmed Vefik Paşa sahnesine giderek tiyatro hayatına başladı. 1985 yılında İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi ve 1990 yılında oradan mezun oldu. 1991-1992 yılları arasında Bakırköy Belediye Tiyatrosu'na girdi. 1992 yılında sevilen dizi Mahallenin Muhtarlarında Temel karakteri ile televizyon dünyasına girdi. 1998 yılında Gemide adlı filmde başrol oynadı ve büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. 1998 yılında 35.Antalya Film Şenliğinde "en iyi erkek oyuncu" ödülünü aldı. Aynı filmle 1999 yılında Ankara Film Festivali'nde ve Orhan Arıburnu Ödülleri'nde "en iyi erkek oyuncu" ödüllerini aldı.


Gelecek Filmler

Kendi Yolumda Dram, Komedi

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

4 Kasım 2022

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

2 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.05.2022 ₺63.175 1.821
31.01.2020 ₺7.284.674 400.889
07.12.2018 ₺10.453.057 864.706
07.12.2018 ₺5.785 487
30.11.2018 ₺25.116.487 1.896.782
26.10.2018 ₺84.601.438 6.480.563
19.10.2018 ₺291.657 22.151
05.10.2018 ₺517.237 41.210
15.12.2017 ₺206.811 17.141
24.09.2015 ₺461.142 40.422
28.08.2015 ₺1.095.374 107.663
02.01.2015 ₺117.583 12.208
31.01.2014 ₺35.022.168 3.414.212
01.01.2014 ₺14.107.858 1.415.960
17.05.2013 ₺642.182 75.362
21.12.2012 ₺637.612 75.643
14.09.2012 ₺532.123 57.905
23.04.2010 ₺380.331 46.145
19.03.2010 - -
20.11.2009 ₺3.163.176 372.294
01.12.2006 ₺2.490.837 349.530
17.11.2006 ₺184.862 26.464
15.04.2005 ₺1.322.396 205.845
11.03.2005 ₺1.216.246 192.940
24.09.2004 ₺1.583.744 271.988
02.02.2001 ₺7.400.006 3.308.120
08.12.2000 ₺310.342 142.451
04.12.1998 ₺17.485 16.661