Erkan Can

Erkan Can

Doğum Bilgisi

1 Kasım 1958

Yaş

61


Kişi Biyografisi

1 Kasım 1958'de Bursa'da doğdu. 1975 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu, Ahmed Vefik Paşa sahnesine giderek tiyatro hayatına başladı. 1985 yılında İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi ve 1990 yılında oradan mezun oldu. 1991-1992 yılları arasında Bakırköy Belediye Tiyatrosu'na girdi. 1992 yılında sevilen dizi Mahallenin Muhtarlarında Temel karakteri ile televizyon dünyasına girdi. 1998 yılında Gemide adlı filmde başrol oynadı ve büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. 1998 yılında 35.Antalya Film Şenliğinde "en iyi erkek oyuncu" ödülünü aldı. Aynı filmle 1999 yılında Ankara Film Festivali'nde ve Orhan Arıburnu Ödülleri'nde "en iyi erkek oyuncu" ödüllerini aldı.


Gelecek Filmler

Kendi Yolumda Dram, Komedi

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

9 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CGV Mars D. 399.015 7.266.069
Kafalar Karışık 7 Aralık 2018
TME Films 864.706 10.453.057
Paranın Kokusu 7 Aralık 2018
Bir Film 458 5.350
Hedefim Sensin 30 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 1.896.782 25.116.487
Müslüm 26 Ekim 2018
CGV Mars D. 6.480.552 84.601.183
Sevgili Komşum 19 Ekim 2018
CJ Entertainment Turkey 22.151 291.657
Babamın Ceketi 5 Ekim 2018
CGV Mars D. 41.210 517.237
CGV Mars D. 17.141 206.811
Adana İşi 24 Eylül 2015
Chantier 40.422 461.142
En Güzeli 28 Ağustos 2015
CGV Mars D. 107.663 1.095.374
Tut Sözünü 2 Ocak 2015
Chantier 12.208 117.583
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
UIP 3.414.212 35.022.168
UIP 1.415.960 14.107.858
Koğuş Akademisi 17 Mayıs 2013
Pinema 75.362 642.182
Toprağın Çocukları 14 Eylül 2012
UIP 57.905 532.123
Siyah Beyaz 23 Nisan 2010
Tiglon 46.145 380.331
Pinema - -
7 Kocalı Hürmüz 20 Kasım 2009
CineGroup 372.294 3.163.176
Takva 1 Aralık 2006
Özen Film 349.530 2.490.837
Kader 17 Kasım 2006
Özen Film 26.464 184.862
O Şimdi Mahkum 15 Nisan 2005
KenDa 205.845 1.322.396
Anlat İstanbul 11 Mart 2005
Warner Bros. 192.940 1.216.246
Yazı Tura 24 Eylül 2004
Warner Bros. 271.988 1.583.744
Vizontele 2 Şubat 2001
Warner Bros. 3.308.120 7.400.006
Warner Bros. 142.451 310.342
Gemide 4 Aralık 1998
Özen Film 16.661 17.485