Erkan Can

Erkan Can

Doğum Tarihi

1 Kasım 1958

Yaş

62


Kişi Biyografisi

1 Kasım 1958'de Bursa'da doğdu. 1975 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu, Ahmed Vefik Paşa sahnesine giderek tiyatro hayatına başladı. 1985 yılında İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi ve 1990 yılında oradan mezun oldu. 1991-1992 yılları arasında Bakırköy Belediye Tiyatrosu'na girdi. 1992 yılında sevilen dizi Mahallenin Muhtarlarında Temel karakteri ile televizyon dünyasına girdi. 1998 yılında Gemide adlı filmde başrol oynadı ve büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. 1998 yılında 35.Antalya Film Şenliğinde "en iyi erkek oyuncu" ödülünü aldı. Aynı filmle 1999 yılında Ankara Film Festivali'nde ve Orhan Arıburnu Ödülleri'nde "en iyi erkek oyuncu" ödüllerini aldı.


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.01.2020 7.284.674 TL 400.889
07.12.2018 10.453.057 TL 864.706
07.12.2018 5.785 TL 487
30.11.2018 25.116.487 TL 1.896.782
26.10.2018 84.601.438 TL 6.480.563
19.10.2018 291.657 TL 22.151
05.10.2018 517.237 TL 41.210
15.12.2017 206.811 TL 17.141
24.09.2015 461.142 TL 40.422
28.08.2015 1.095.374 TL 107.663
02.01.2015 117.583 TL 12.208
31.01.2014 35.022.168 TL 3.414.212
01.01.2014 14.107.858 TL 1.415.960
17.05.2013 642.182 TL 75.362
14.09.2012 532.123 TL 57.905
23.04.2010 380.331 TL 46.145
19.03.2010 - -
20.11.2009 3.163.176 TL 372.294
01.12.2006 2.490.837 TL 349.530
17.11.2006 184.862 TL 26.464
15.04.2005 1.322.396 TL 205.845
11.03.2005 1.216.246 TL 192.940
24.09.2004 1.583.744 TL 271.988
02.02.2001 7.400.006 TL 3.308.120
08.12.2000 310.342 TL 142.451
04.12.1998 17.485 TL 16.661

Diğer Filmleri