Uğur Yücel

Uğur Yücel

Doğum Bilgisi

26 Mayıs 1957

Yaş

63


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cinayet Süsü 25 Ekim 2019
CJ Entertainment Turkey 824.110 15.970.814
UIP Türkiye 359.176 4.565.215
Yaktın Beni 16 Ekim 2015
UIP Türkiye 158.062 1.850.938
Soğuk 21 Mart 2014
UIP Türkiye 7.722 88.407
Benim Dünyam 25 Ekim 2013
UIP Türkiye 1.382.471 13.868.774
Ejder Kapanı 22 Ocak 2010
UIP Türkiye 750.913 6.716.187
Özen Film 151.561 1.108.883
Yazı Tura 24 Eylül 2004
Warner Bros. Türkiye 271.988 1.583.744
Balalayka 29 Aralık 2000
Warner Bros. Türkiye 427.580 950.107
Gemide 4 Aralık 1998
Özen Film 16.661 17.485
Eşkıya 29 Kasım 1996
Warner Bros. Türkiye 2.571.133 778.579