Bülent Emrah Parlak

Bülent Emrah Parlak

Doğum Bilgisi

8 Mayıs 1979

Yaş

41


Gelecek Filmler

Gelincik Dram, Gerilim, Polisiye

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

20 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Şeyler 29 Kasım 2019
TME Films 13.995 224.447
Eski Köye Yeni Adet 20 Temmuz 2018
CGV Mars D. 182.830 2.121.280
Tatlım Tatlım 17 Mart 2017
CGV Mars D. 726.990 8.732.297
Git Başımdan 29 Ekim 2015
Warner Bros. Türkiye 155.413 1.587.782
Medyavizyon 1.141.844 9.501.115
Neşeli Hayat 27 Kasım 2009
Cinefilm 1.125.601 9.661.268
KenDa 276.295 2.059.668
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298