Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İkinci Şans 18 Kasım 2016
CGV Mars D. 823.083 9.083.462
Gece 14 Kasım 2014
Chantier 19.160 208.182
Aşk Kırmızı 15 Mart 2013
UIP 304.490 2.979.909
Çınar Ağacı 18 Mart 2011
Medyavizyon 325.511 2.705.776
7 Kocalı Hürmüz 20 Kasım 2009
CineGroup 372.294 3.163.176
Vicdan 10 Ekim 2008
Medyavizyon 157.877 1.233.728
Medyavizyon 289.800 2.465.253
Adem'in Trenleri 2 Mart 2007
KenDa 81.475 592.613
Anlat İstanbul 11 Mart 2005
Warner Bros. 192.940 1.216.246
Eğreti Gelin 18 Şubat 2005
Özen Film 638.444 3.812.758
Warner Bros. 1.791.396 10.254.941
Mumya Firarda 27 Eylül 2002
Warner Bros. 318.655 1.177.816
Şellale 16 Kasım 2001
Warner Bros. 230.404 642.710
Warner Bros. 1.239.015 1.283.943