Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay

Doğum Tarihi

26 Mart 1976

Yaş

45


Gelecek Filmler

Kim Bu Aile Aile, Aksiyon, Komedi

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

14 Ocak 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.11.2016 ₺9.083.462 823.083
14.11.2014 ₺208.182 19.160
15.03.2013 ₺2.979.909 304.490
18.03.2011 ₺2.705.776 325.511
20.11.2009 ₺3.163.176 372.294
10.10.2008 ₺1.233.728 157.877
26.10.2007 ₺2.465.253 289.800
02.03.2007 ₺592.613 81.475
11.03.2005 ₺1.216.246 192.940
18.02.2005 ₺3.812.758 638.444
17.10.2003 ₺10.254.941 1.791.396
27.09.2002 ₺1.177.816 318.655
16.11.2001 ₺642.710 230.404
27.11.1998 ₺1.283.943 1.239.015