Ragıp Savaş

Ragıp Savaş

Doğum Tarihi

24 Ekim 1966

Yaş

55


Kişi Biyografisi

Türk tiyatrocusu ve dizi oyuncusu.

1972-1977 yıllarında İsmet İnönü İlkokulu’nda okudu. 1977-1980 yıllarında Merkez Ortaokulu’na gitti. 1980-1983'te İzmit Lisesi’nde öğrenim gördü ve İzmit Lisesi’nden mezun oldu. 1983 yılında İzmit’te amatör olarak sürdürdüğü voleybol hayatını, Eczacıbaşı SK’ne transfer olarak profesyonel olarak sürdürmeye başladı. 1986 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. 1990 yılında yüksek dereceyle mezun oldu ve aynı yıl kurulan Türkiye’nin 3. Ödenekli Tiyatrosu olan Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda profesyonel sanat yaşamına başladı ve genç yaşta bu tiyatronun kurucularından biri olma şansına sahip oldu.

daha fazla göster

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.05.2011 ₺579.858 64.001
18.03.2011 ₺2.705.776 325.511
25.02.2011 ₺7.559.500 849.743
16.02.2007 ₺1.554.536 208.011
19.01.2007 ₺7.604.959 1.087.570
17.02.2006 ₺4.233.546 649.746
20.02.2004 ₺6.319.537 1.064.162