Fırat Tanış

Fırat Tanış

Doğum Tarihi

5 Mayıs 1975

Yaş

47


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.09.2017 ₺79.192 6.875
21.07.2017 ₺24.025 2.295
26.05.2017 ₺4.135 395
11.11.2016 ₺64.732 5.355
04.11.2016 ₺2.118.223 197.144
01.04.2016 ₺1.658.433 163.088
18.03.2016 ₺134.720 13.079
05.02.2016 ₺2.941.021 265.707
27.11.2015 ₺964.950 87.025
30.10.2015 ₺160.353 15.273
23.10.2015 ₺206.469 18.158
09.10.2015 ₺8.097.446 718.521
18.09.2015 ₺41.669 4.023
22.05.2015 ₺395.187 38.709
24.04.2015 ₺717.496 73.146
09.05.2014 ₺153.020 15.614
28.02.2014 ₺4.510.131 523.450
21.12.2012 ₺637.612 75.643
23.09.2011 ₺1.599.541 161.181
05.11.2010 ₺2.301.286 253.087
16.11.2007 ₺14.657.214 2.032.885
28.07.2006 ₺14.990 2.581

Diğer Filmleri