Fırat Tanış

Fırat Tanış

Doğum Tarihi

5 Mayıs 1975

Yaş

46


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.09.2017 79.192 TL 6.875
21.07.2017 24.025 TL 2.295
26.05.2017 4.135 TL 395
11.11.2016 64.732 TL 5.355
04.11.2016 2.118.223 TL 197.144
01.04.2016 1.658.433 TL 163.088
18.03.2016 134.720 TL 13.079
05.02.2016 2.941.021 TL 265.707
27.11.2015 964.950 TL 87.025
30.10.2015 160.353 TL 15.273
23.10.2015 206.469 TL 18.158
09.10.2015 8.097.446 TL 718.521
18.09.2015 41.669 TL 4.023
22.05.2015 395.187 TL 38.709
24.04.2015 717.496 TL 73.146
09.05.2014 153.020 TL 15.614
28.02.2014 4.510.131 TL 523.450
21.12.2012 637.612 TL 75.643
23.09.2011 1.599.541 TL 161.181
05.11.2010 2.301.286 TL 253.087
16.11.2007 14.657.214 TL 2.032.885
28.07.2006 14.990 TL 2.581

Diğer Filmleri