Fırat Tanış

Fırat Tanış

Doğum Bilgisi

5 Mayıs 1975

Yaş

45


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ver Kaç 15 Eylül 2017
FFD 6.875 79.192
Kiki ile Miki Alatura 21 Temmuz 2017
CGV Mars D. 2.295 24.025
Yarının Adı Başka 26 Mayıs 2017
Özen Film 395 4.135
Rus'un Oyunu 11 Kasım 2016
Warner Bros. 5.355 64.732
Chantier 197.144 2.118.223
Pinema 163.088 1.658.433
Olaylar Olaylar 18 Mart 2016
Pinema 13.079 134.720
Hep Yek 5 Şubat 2016
Pinema 265.707 2.941.021
Uzaklarda Arama 27 Kasım 2015
CGV Mars D. 87.025 964.950
Mavi Gece 30 Ekim 2015
CGV Mars D. 15.273 160.353
CGV Mars D. 18.158 206.469
Chantier 718.521 8.097.446
Guruldayan Kalpler 18 Eylül 2015
Chantier 4.023 41.669
Helak: Kayıp Köy 22 Mayıs 2015
Chantier 38.709 395.187
Öğrenci İşleri 24 Nisan 2015
CGV Mars D. 73.146 717.496
Karınca Kapanı 9 Mayıs 2014
Tiglon 15.614 153.020
Sürgün İnek 28 Şubat 2014
Tiglon 523.450 4.510.131
F Tipi Film 21 Aralık 2012
Tiglon 75.643 637.612
Bir Zamanlar Anadolu'da 23 Eylül 2011
Tiglon 161.181 1.599.541
Vay Arkadaş 5 Kasım 2010
Özen Film 253.087 2.301.286
Beyaz Melek 16 Kasım 2007
Medyavizyon 2.032.885 14.657.214
Tramvay 28 Temmuz 2006
Bir Film 2.581 14.990