Goncagül Sunar

Goncagül Sunar

Doğum Bilgisi

17 Eylül 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Babamın Kemikleri 8 Şubat 2019
Kurmaca Film 2.043 16.986
Müslüm 26 Ekim 2018
CGV Mars D. 6.480.563 84.601.438
Her Şey Mümkün 19 Mayıs 2017
CGV Mars D. 39.237 411.164
Uzaklarda Arama 27 Kasım 2015
CGV Mars D. 87.025 964.950
Mutlu Aile Defteri 8 Şubat 2013
UIP Türkiye 348.664 3.332.313
Tiglon 23.462 149.417
Döngel Karhanesi 28 Ekim 2005
Medyavizyon 624.581 4.265.775
Warner Bros. Türkiye 1.791.396 10.254.941
Filler ve Çimen 5 Ocak 2001
Özen Film 140.470 284.326
Abuzer Kadayıf 29 Eylül 2000
Warner Bros. Türkiye 864.312 1.930.637