Erdal Tosun

Erdal Tosun

Doğum Tarihi

9 Nisan 1963

Ölüm Tarihi

30 Kasım 2016 (Yaş 53)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.06.2017 974.138 TL 87.011
08.04.2016 9.017.874 TL 832.050
18.03.2016 500.730 TL 44.165
04.12.2015 69.422.924 TL 6.073.364
16.10.2015 138.339 TL 13.671
25.09.2015 1.144.321 TL 98.044
18.09.2015 10.132.789 TL 892.643
27.03.2015 2.387.513 TL 228.622
30.01.2015 10.387.448 TL 1.014.630
09.01.2015 16.883.440 TL 1.576.979
05.09.2014 239.964 TL 25.520
17.05.2013 642.182 TL 75.362
18.02.2011 520.522 TL 59.736
17.12.2010 2.021.668 TL 244.044
05.11.2010 2.301.286 TL 253.087
05.11.2010 1.135.918 TL 131.505
09.04.2010 256.131 TL 34.100
27.11.2009 9.661.268 TL 1.125.601
27.11.2009 2.617.506 TL 317.602
18.09.2009 808.777 TL 105.386
26.09.2008 2.925.459 TL 394.799
26.09.2008 1.396.188 TL 190.962
10.01.2008 6.803.574 TL 964.104
20.12.2007 4.514.747 TL 627.855
11.01.2007 8.601.108 TL 1.239.902
17.11.2006 2.004.867 TL 268.499
03.11.2006 1.552.438 TL 231.784
23.12.2005 17.180.298 TL 2.618.244
18.11.2005 25.470.085 TL 3.839.883
07.01.2005 5.606.215 TL 898.000
12.11.2004 25.398.617 TL 4.001.711
23.01.2004 16.022.456 TL 2.894.802
02.05.2003 1.193.835 TL 254.650
02.02.2001 7.400.006 TL 3.308.120