Erdal Tosun

Erdal Tosun

Doğum Bilgisi

9 Nisan 1963

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CGV Mars D. 87.011 974.138
Küçük Esnaf 8 Nisan 2016
CGV Mars D. 832.050 9.017.874
Şeytan Tüyü 18 Mart 2016
Warner Bros. 44.165 500.730
CGV Mars D. 6.073.364 69.422.924
Öyle Ya Da Böyle 16 Ekim 2015
Chantier 13.671 138.339
Pinema 98.044 1.144.321
Kara Bela 18 Eylül 2015
CGV Mars D. 892.643 10.132.789
Güvercin Uçuverdi 27 Mart 2015
CGV Mars D. 228.622 2.387.513
CGV Mars D. 1.014.630 10.387.448
Bana Masal Anlatma 9 Ocak 2015
UIP 1.576.979 16.883.440
Şipşak Anadolu 5 Eylül 2014
Roll Caption 25.520 239.964
Koğuş Akademisi 17 Mayıs 2013
Pinema 75.362 642.182
Çalgı Çengi 18 Şubat 2011
UIP 59.736 520.522
Çakallarla Dans 17 Aralık 2010
Tiglon 244.044 2.021.668
Vay Arkadaş 5 Kasım 2010
Özen Film 253.087 2.301.286
Pak Panter 5 Kasım 2010
UIP 131.505 1.135.918
Rina 9 Nisan 2010
Özen Film 34.100 256.131
Neşeli Hayat 27 Kasım 2009
Cinefilm 1.125.601 9.661.268
UIP 317.602 2.617.506
Sonsuz 18 Eylül 2009
Özen Film 105.386 808.777
Avanak Kuzenler 26 Eylül 2008
Özen Film 394.799 2.925.459
Süper Ajan K9 26 Eylül 2008
Medyavizyon 190.962 1.396.188
UIP 964.104 6.803.574
Kutsal Damacana 20 Aralık 2007
Özen Film 627.855 4.514.747
Özen Film 1.239.902 8.601.108
İlk Aşk 17 Kasım 2006
Medyavizyon 268.499 2.004.867
Eve Dönüş 3 Kasım 2006
Özen Film 231.784 1.552.438
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298
Babam ve Oğlum 18 Kasım 2005
Özen Film 3.839.883 25.470.085
Gönül Yarası 7 Ocak 2005
Warner Bros. 898.000 5.606.215
G.O.R.A. 12 Kasım 2004
Warner Bros. 4.001.711 25.398.617
Vizontele Tuuba 23 Ocak 2004
Warner Bros. 2.894.802 16.022.456
Ömerçip 2 Mayıs 2003
Warner Bros. 254.650 1.193.835
Vizontele 2 Şubat 2001
Warner Bros. 3.308.120 7.400.006