Cengiz Küçükayvaz

Cengiz Küçükayvaz


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hapşuu 8 Kasım 2019
CGV Mars D. 14.077 231.158
Can Tertip 18 Eylül 2015
MC Film 5.415 48.543
Şov Bizinıs 19 Mayıs 2011
Tiglon 24.729 186.973
Harbi Define 1 Ekim 2010
Cinefilm 41.081 314.629
7 Kocalı Hürmüz 20 Kasım 2009
CineGroup 372.294 3.163.176
Süper Ajan K9 26 Eylül 2008
Medyavizyon 190.962 1.396.188
UIP Türkiye 964.104 6.803.574
UIP Türkiye 149.748 1.038.543
Özen Film 1.239.902 8.601.108
Özen Film 2.068.165 12.952.669
Özen Film 782.604 4.921.376
Özen Film 2.587.824 15.377.292
Özen Film 1.581.457 8.777.203