Zafer Algöz

Zafer Algöz

Doğum Tarihi

30 Ağustos 1961

Yaş

59


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.10.2019 13.390.936 TL 700.519
28.12.2018 7.662.423 TL 575.959
23.02.2018 3.865.335 TL 315.086
05.01.2018 62.986.200 TL 4.968.462
01.09.2017 1.039.624 TL 96.536
10.03.2017 4.397.794 TL 376.367
07.10.2016 1.689.248 TL 151.586
04.03.2016 3.741.299 TL 332.582
13.11.2015 21.859.347 TL 1.828.311
02.01.2015 117.583 TL 12.208
02.10.2014 24.684.790 TL 2.187.278
12.10.2012 6.746.225 TL 725.518
25.11.2011 11.067.654 TL 1.204.183
01.01.2010 20.856.555 TL 2.323.061
27.02.2009 1.549.261 TL 231.410
05.12.2008 30.424.262 TL 3.707.086
16.03.2007 117.036 TL 18.927
20.10.2006 7.927.300 TL 1.161.226
15.04.2005 1.322.396 TL 205.845
31.12.1999 515.197 TL 295.732
19.11.1999 617.843 TL 357.467
28.11.1997 476.331 TL 873.833