Zafer Algöz

Zafer Algöz

Doğum Tarihi

30 Ağustos 1961

Yaş

60


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.10.2019 ₺13.390.936 700.519
28.12.2018 ₺7.662.423 575.959
23.02.2018 ₺3.865.335 315.086
05.01.2018 ₺62.986.200 4.968.462
01.09.2017 ₺1.039.624 96.536
10.03.2017 ₺4.397.794 376.367
07.10.2016 ₺1.689.248 151.586
04.03.2016 ₺3.741.299 332.582
13.11.2015 ₺21.859.347 1.828.311
02.01.2015 ₺117.583 12.208
02.10.2014 ₺24.684.790 2.187.278
12.10.2012 ₺6.746.225 725.518
25.11.2011 ₺11.067.654 1.204.183
01.01.2010 ₺20.856.555 2.323.061
27.02.2009 ₺1.549.261 231.410
05.12.2008 ₺30.424.262 3.707.086
16.03.2007 ₺117.036 18.927
20.10.2006 ₺7.927.300 1.161.226
15.04.2005 ₺1.322.396 205.845
31.12.1999 ₺515.197 295.732
19.11.1999 ₺617.843 357.467
28.11.1997 ₺476.331 873.833