İlker Aksum

İlker Aksum


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 5.361.450 90.109.884
Hedefim Sensin 30 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 1.896.782 25.116.487
Her Şey Seninle Güzel 16 Kasım 2018
CGV Mars D. 129.611 1.774.627
Aşk Olsun 10 Nisan 2015
CGV Mars D. 133.428 1.455.934
Çarşı Pazar 27 Şubat 2015
Pinema 582.692 6.033.873
Mutlu Aile Defteri 8 Şubat 2013
UIP Türkiye 348.664 3.332.313
Tiglon 24.445 184.844
Ejder Kapanı 22 Ocak 2010
UIP Türkiye 750.913 6.716.187
Vavien 18 Aralık 2009
UIP Türkiye 131.421 1.288.732
Güz Sancısı 23 Ocak 2009
Özen Film 576.428 4.660.887
Küçük Kıyamet 22 Aralık 2006
Medyavizyon 383.749 2.777.457