Ali Atay

Ali Atay

Doğum Bilgisi

20 Nisan 1976

Yaş

44


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Nuh Tepesi 6 Mart 2020
CGV Mars D. 53.118 929.406
Cinayet Süsü 25 Ekim 2019
CJ Entertainment Turkey 824.110 15.970.814
Türk İşi Dondurma 15 Mart 2019
CGV Mars D. 571.758 7.845.651
Ölümlü Dünya 26 Ocak 2018
UIP Türkiye 585.145 7.021.384
Ayla 27 Ekim 2017
CGV Mars D. Warner Bros. Türkiye 5.589.872 66.055.256
Limonata 24 Nisan 2015
CGV Mars D. 76.449 856.075
M3 Film - -
40 15 Temmuz 2011
Tiglon 32.634 277.584
Vay Arkadaş 5 Kasım 2010
Özen Film 253.087 2.301.286
İyi Seneler Londra 28 Aralık 2007
KenDa 2.958 22.166
O Şimdi Mahkum 15 Nisan 2005
KenDa 205.845 1.322.396