Demet Akbağ

Demet Akbağ

Doğum Bilgisi

23 Aralık 1959

Yaş

60


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hedefim Sensin 30 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 1.896.782 25.116.487
Görevimiz Tatil 23 Şubat 2018
UIP 315.086 3.865.335
Nadide Hayat 18 Aralık 2015
CGV Mars D. 784.305 9.474.118
Niyazi Gül Dörtnala 8 Mayıs 2015
UIP 994.016 10.347.281
Kış Uykusu 13 Haziran 2014
Pinema 304.782 3.577.811
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
UIP 3.414.212 35.022.168
Hükümet Kadın 2 8 Kasım 2013
UIP 1.530.071 14.536.066
Hükümet Kadın 1 Şubat 2013
UIP 1.401.665 12.999.529
UIP 583.880 5.393.534
Eyyvah Eyvah 2 7 Ocak 2011
UIP 3.947.988 36.678.019
Eyyvah Eyvah 26 Şubat 2010
UIP 2.459.815 21.723.367
O... Çocukları 16 Mayıs 2008
KenDa 713.840 5.309.235
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298
Neredesin Firuze 20 Şubat 2004
UIP 1.064.162 6.319.537
Vizontele Tuuba 23 Ocak 2004
Warner Bros. 2.894.802 16.022.456
Vizontele 2 Şubat 2001
Warner Bros. 3.308.120 7.400.006
Tersine Dünya 7 Ocak 1994
Warner Bros. - -