Demet Akbağ

Demet Akbağ

Doğum Tarihi

23 Aralık 1959

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.11.2018 ₺25.116.487 1.896.782
23.02.2018 ₺3.865.335 315.086
18.12.2015 ₺9.474.118 784.305
08.05.2015 ₺10.347.281 994.016
13.06.2014 ₺3.577.811 304.782
31.01.2014 ₺35.022.168 3.414.212
08.11.2013 ₺14.536.066 1.530.071
01.02.2013 ₺12.999.529 1.401.665
06.01.2012 ₺5.393.534 583.880
07.01.2011 ₺36.678.019 3.947.988
26.02.2010 ₺21.723.367 2.459.815
16.05.2008 ₺5.309.235 713.840
23.12.2005 ₺17.180.298 2.618.244
20.02.2004 ₺6.319.537 1.064.162
23.01.2004 ₺16.022.456 2.894.802
02.02.2001 ₺7.400.006 3.308.120
07.01.1994 - -

Diğer Filmleri

Dizileri