Vizyona girmesi merakla beklenen stüdyo filmleri!

5.095 Gösterim
2 Mart 2022 18:26
Vizyona girmesi merakla beklenen stüdyo filmleri!

Salonların hareketlenmesiyle sinemaseverleri tatlı bir heyecan kaplamışken art arda vizyona girecek yapımlardan merakla beklenen stüdyo filmlerini sizler için derledik.


2020 yılının başından bu yana süregelen pandemi kabusu ile boşalan sinema salonları yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Bu durum sinema sektörü haricinde seyirciyi de umutlandırmış durumda. Her ne kadar bir süredir sinemalar açık olsa da, pandeminin etkilerinin görece atlatıldığı ve vizyon takviminin daha da dolu olacağı günlere giriyoruz.

 

Buradan yola çıkarak önümüzdeki aylarda sinemaseverleri oldukça heyecanlandıracak yapımları sizler için derledik. Gelin hep beraber bu yapımlara göz atalım.

Robert Pattinson'ın Kara Şövalye'ye hayat verdiği The Batman, 4 Mart 2022 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Kayıp Şehir  (The Lost City)

25 Mart 2022 tarihinde vizyona girecek filmin başrollerinde Sandra Bullock ve Channing Tatum yer alırken ikiliye, Daniel Radcliffe ve Brad Pitt gibi iki sürpriz isim daha eşlik ediyor.

Jared Leto'nun yakalandığı kan hastalığına deva bulmaya çalışırken yarı vampir bir varlığa dönüşen bilim insanı Dr. Michael Morbius'a hayat verdiği filmin vizyon tarihi 1 Nisan 2022.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore)

J.K. Rowling'in hayal dünyasından çıkan ve yine büyücülük evreninin bir parçası olan Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmi Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları'nın vizyon tarihi 15 Nisan 2022.

Kuzeyli  (The Northman)

22 Nisan 2022'de gösterime girecek yapımın hayli kalabalık oyuncu kadrosunda Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe, Björk gibi isimler yer alıyor.

Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında (Doctor Strange in the Multiverse of Madness)

Sam Raimi'nin yönettiği ve Benedict Cumberbatch'in başrolünde yer aldığı yeni Doctor Strange filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness 6 Mayıs 2022'de vizyona girecek.

Tom Cruise'un kariyerinde mihenk taşı sayılabilecek filmlerden biri olan Top Gun'ın devam filminde yıldıza; ikonik rolü Iceman ile geri dönen Val Kilmer, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Miles Teller ve Ed Harris gibi isimler eşlik ediyor. Yapımın vizyon tarihi 27 Mayıs 2022.

Jurassic World Hâkimiyet (Jurassic World Dominion)

10 Haziran 2022'de gösterime girecek filmde, Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın yanı sıra Jurassic Park'ın kült karakterlerine hayat veren Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum'da yer alıyor.

Müzik efsanesi Elvis Presley'nin hayatını konu edinen Elvis'i canlandıran Austin Butler'a Tom Hanks'in eşlik ettiği yapımın vizyon tarihi 24 Haziran 2022.

Taika Waititi'nin yönettiği filmde Chris Hemsworth'un yanı sıra Natalie Portman ve Tessa Thompson'ın da rollerine geri döneceği Thor: Love and Thunder'ın kötü karakteri Gorr the God Butcher'a Christian Bale hayat verecek. Filmin gösterim tarihi ise 8 Temmuz 2022.

Görevleri için bir hızlı trende bulunan beş ayrı suikastçının hedeflerinin kesiştiğini fark etmeleriyle gelişenleri anlatacak olan yapımda Brad Pitt'e Sandra Bullock eşlik ediyor. Film 15 Temmuz 2022'de vizyona girecek.

Dwayne Johnson'ın başrolünde yer alacağı ve DC evreninin kural tanımaz anti-kahramanı Black Adam'ın hikâyesinin anlatılacağı filmin vizyon tarihi 29 Temmuz 2022.

Michael Myers ve Laurie Strode arasındaki savaşın son bulacağı filmin vizyon tarihi 14 Ekim 2022.

Vizyon tarihi 4 Kasım 2022 olarak gözüken filmde, Flash karakterini yeniden Ezra Miller canladırıyor.

2018'de vizyona giren Black Panther filminin devamı niteliğindeki yapımın şimdilik vizyon tarihi 11 Kasım 2022 olarak gözüküyor.

Aquaman ve Kayıp Krallık (Aquaman and the Lost Kingdom)

Vizyon tarihi 16 Aralık 2022 olarak belirlenen filmde Aquaman'e yeniden Jason Momoa hayat verirken, oyuncuya, ilk filmde de yer alan Nicole Kidman, Temuera Morrison, Amber Heard ve Patrick Wilson gibi isimler eşlik ediyor.

Yeni bedeni ve yeni evi Pandora'da yaşamını sürdürürken, geçmişte yarım kalan istilayı bitirmek üzere gezegene dönen tehdit ile karşı karşıya kalan Jake Sully'nin hikayesini aktaracak olan filmin vizyon tarihi 16 Aralık 2022.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.