Jennifer Connelly

Jennifer Connelly

Doğum Tarihi

12 Aralık 1970

Yaş

51


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.05.2022 ₺17.181.450 401.818
15.02.2019 ₺4.788.970 258.945
08.12.2017 ₺78.183 5.179
25.11.2016 ₺71.278 4.096
29.05.2015 ₺30.687 2.569
03.04.2014 ₺13.663.068 1.178.671
28.02.2014 ₺800.491 64.920
24.04.2009 ₺1.473.556 155.256
12.12.2008 ₺2.512.938 279.285
02.02.2007 ₺3.177.788 376.623
12.01.2007 ₺764.699 81.868
22.07.2005 ₺828.846 125.901
22.10.2004 ₺16.572 1.782
22.08.2003 ₺770.226 148.170
08.03.2002 ₺3.798.175 979.820
16.10.1998 ₺53.734 51.831
25.10.1996 - -
06.12.1991 - -