Jennifer Connelly

Jennifer Connelly


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

25 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Alita: Savaş Meleği 15 Şubat 2019
TME Films 258.945 4.788.970
Korkusuzlar 8 Aralık 2017
TME Films 5.179 78.183
Pastoral Amerika 25 Kasım 2016
TME Films 4.096 71.278
Paramparça 29 Mayıs 2015
Bir Film 2.569 30.687
Nuh: Büyük Tufan 3 Nisan 2014
UIP 1.178.671 13.663.068
Kış Masalı 28 Şubat 2014
Warner Bros. 64.920 800.491
Warner Bros. 155.256 1.473.556
Dünyanın Durduğu Gün 12 Aralık 2008
Tiglon 279.285 2.512.938
Kanlı Elmas 2 Şubat 2007
Warner Bros. 376.623 3.177.788
Tutku Oyunları 12 Ocak 2007
35 Milim 81.868 764.699
Karanlık Su 22 Temmuz 2005
UIP 125.901 828.846
Sisler Evi 22 Ekim 2004
Pinema 1.782 16.572
Hulk 22 Ağustos 2003
UIP 148.170 770.226
Akıl Oyunları 8 Mart 2002
UIP 979.820 3.798.175
Gizemli Şehir 16 Ekim 1998
Warner Bros. 51.831 53.734
Kurtlar Şehri 25 Ekim 1996
UIP - -
Roket Adam 6 Aralık 1991
Warner Bros. - -