Sandra Bullock

Sandra Bullock


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ocean's 8 15 Haziran 2018
Warner Bros. Türkiye 310.338 4.239.955
Yerçekimi 11 Ekim 2013
Warner Bros. Türkiye 395.872 5.544.661
Ateşli Aynasızlar 9 Ağustos 2013
Tiglon 33.443 341.140
Teklif 19 Haziran 2009
UIP Türkiye 120.969 1.117.590
Sıradışı 6 Nisan 2007
UNP 158.968 1.359.102
Göl Evi 4 Ağustos 2006
Warner Bros. Türkiye 213.146 1.653.576
Çarpışma 24 Haziran 2005
Warner Bros. Türkiye 95.825 748.582
Warner Bros. Türkiye 74.110 553.270
Aşka İki Hafta 28 Şubat 2003
Warner Bros. Türkiye 335.203 1.727.500
Aramızda Kalsın 25 Ekim 2002
Warner Bros. Türkiye 52.708 248.553
Adım Adım Cinayet 5 Temmuz 2002
Warner Bros. Türkiye 158.159 605.407
Güzel Dedektif 13 Nisan 2001
Warner Bros. Türkiye 265.533 730.903
Aşk Silahı 1 Aralık 2000
A&P Filmcilik 20.537 51.104
28 Gün 21 Temmuz 2000
Warner Bros. Türkiye 155.303 328.859
Fırtınalı Aşk 17 Eylül 1999
UIP Türkiye 187.047 331.734
Aşkın Büyüsü 2 Nisan 1999
Warner Bros. Türkiye 197.437 250.231
Umut Dalgaları 13 Kasım 1998
Özen Film 121.470 138.399
Speed 2 24 Ekim 1997
Özen Film 255.760 134.407
Aşkta Ve Savaşta 2 Mayıs 1997
UIP Türkiye - -
Öldürme Zamanı 6 Aralık 1996
Warner Bros. Türkiye - -
İnternet'te Av 9 Şubat 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Sen Uyurken 1 Aralık 1995
UIP Türkiye - -
Warner Bros. Türkiye - -
Hız Tuzağı 7 Ekim 1994
Özen Film - -
Cezalandırıcı 10 Aralık 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Kayboluş 10 Eylül 1993
Özen Film - -
Aşk İksiri 20 Ağustos 1993
Özen Film - -