Sandra Bullock

Sandra Bullock

Doğum Tarihi

26 Temmuz 1964

Yaş

57


Gelecek Filmler

Kayıp Şehir Aksiyon, Romantik-Komedi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Mart 2022
Bullet Train Aksiyon

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Temmuz 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.06.2018 ₺4.239.955 310.338
11.10.2013 ₺5.544.661 395.872
09.08.2013 ₺341.140 33.443
19.06.2009 ₺1.117.590 120.969
06.04.2007 ₺1.359.102 158.968
04.08.2006 ₺1.653.576 213.146
24.06.2005 ₺748.582 95.825
01.04.2005 ₺553.270 74.110
28.02.2003 ₺1.727.500 335.203
25.10.2002 ₺248.553 52.708
05.07.2002 ₺605.407 158.159
13.04.2001 ₺730.903 265.533
01.12.2000 ₺51.104 20.537
21.07.2000 ₺328.859 155.303
17.09.1999 ₺331.734 187.047
02.04.1999 ₺250.231 197.437
13.11.1998 ₺138.399 121.470
24.10.1997 ₺134.407 255.760
02.05.1997 - -
06.12.1996 - -
09.02.1996 - -
01.12.1995 - -
06.01.1995 - -
07.10.1994 - -
10.12.1993 - -
10.09.1993 - -
20.08.1993 - -