Sandra Bullock

Sandra Bullock


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ocean's 8 15 Haziran 2018
Warner Bros. 310.338 4.239.955
Yerçekimi 11 Ekim 2013
Warner Bros. 395.872 5.544.661
Ateşli Aynasızlar 9 Ağustos 2013
Tiglon 33.443 341.140
Teklif 19 Haziran 2009
UIP 120.969 1.117.590
Sıradışı 6 Nisan 2007
UNP 158.968 1.359.102
Göl Evi 4 Ağustos 2006
Warner Bros. 213.146 1.653.576
Çarpışma 24 Haziran 2005
Warner Bros. 95.825 748.582
Warner Bros. 74.110 553.270
Aşka İki Hafta 28 Şubat 2003
Warner Bros. 335.203 1.727.500
Aramızda Kalsın 25 Ekim 2002
Warner Bros. 52.708 248.553
Adım Adım Cinayet 5 Temmuz 2002
Warner Bros. 158.159 605.407
Güzel Dedektif 13 Nisan 2001
Warner Bros. 265.533 730.903
Aşk Silahı 1 Aralık 2000
A&P Filmcilik 20.537 51.104
28 Gün 21 Temmuz 2000
Warner Bros. 155.303 328.859
Fırtınalı Aşk 17 Eylül 1999
UIP 187.047 331.734
Aşkın Büyüsü 2 Nisan 1999
Warner Bros. 197.437 250.231
Umut Dalgaları 13 Kasım 1998
Özen Film 121.470 138.399
Speed 2 24 Ekim 1997
Özen Film 255.760 134.407
Aşkta Ve Savaşta 2 Mayıs 1997
UIP - -
Öldürme Zamanı 6 Aralık 1996
Warner Bros. - -
İnternet'te Av 9 Şubat 1996
Warner Bros. - -
Sen Uyurken 1 Aralık 1995
UIP - -
Warner Bros. - -
Hız Tuzağı 7 Ekim 1994
Özen Film - -
Cezalandırıcı 10 Aralık 1993
Warner Bros. - -
Kayboluş 10 Eylül 1993
Özen Film - -
Aşk İksiri 20 Ağustos 1993
Özen Film - -