Sandra Bullock

Sandra Bullock

Doğum Tarihi

26 Temmuz 1964

Yaş

57


Gelecek Filmler

Lost City of D Aksiyon, Romantik-Komedi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Mart 2022
Bullet Train Aksiyon

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

8 Nisan 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.06.2018 ₺4.239.955 310.338
11.10.2013 ₺5.544.661 395.872
09.08.2013 ₺341.140 33.443
19.06.2009 ₺1.117.590 120.969
06.04.2007 ₺1.359.102 158.968
04.08.2006 ₺1.653.576 213.146
24.06.2005 ₺748.582 95.825
01.04.2005 ₺553.270 74.110
28.02.2003 ₺1.727.500 335.203
25.10.2002 ₺248.553 52.708
05.07.2002 ₺605.407 158.159
13.04.2001 ₺730.903 265.533
01.12.2000 ₺51.104 20.537
21.07.2000 ₺328.859 155.303
17.09.1999 ₺331.734 187.047
02.04.1999 ₺250.231 197.437
13.11.1998 ₺138.399 121.470
24.10.1997 ₺134.407 255.760
02.05.1997 - -
06.12.1996 - -
09.02.1996 - -
01.12.1995 - -
06.01.1995 - -
07.10.1994 - -
10.12.1993 - -
10.09.1993 - -
20.08.1993 - -