Sandra Bullock

Sandra Bullock

Doğum Tarihi

26 Temmuz 1964

Yaş

56


Gelecek Filmler

Lost City of D Aksiyon, Romantik-Komedi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Nisan 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.06.2018 4.239.955 TL 310.338
11.10.2013 5.544.661 TL 395.872
09.08.2013 341.140 TL 33.443
19.06.2009 1.117.590 TL 120.969
06.04.2007 1.359.102 TL 158.968
04.08.2006 1.653.576 TL 213.146
24.06.2005 748.582 TL 95.825
01.04.2005 553.270 TL 74.110
28.02.2003 1.727.500 TL 335.203
25.10.2002 248.553 TL 52.708
05.07.2002 605.407 TL 158.159
13.04.2001 730.903 TL 265.533
01.12.2000 51.104 TL 20.537
21.07.2000 328.859 TL 155.303
17.09.1999 331.734 TL 187.047
02.04.1999 250.231 TL 197.437
13.11.1998 138.399 TL 121.470
24.10.1997 134.407 TL 255.760
02.05.1997 - -
06.12.1996 - -
09.02.1996 - -
01.12.1995 - -
06.01.1995 - -
07.10.1994 - -
10.12.1993 - -
10.09.1993 - -
20.08.1993 - -