Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard

Doğum Tarihi

2 Mart 1981

Yaş

40


Gelecek Filmler

Jurassic World: Dominion Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.06.2019 360.588 TL 21.899
08.06.2018 12.670.942 TL 908.140
03.02.2017 20.988 TL 1.247
07.10.2016 1.059.881 TL 92.219
12.06.2015 7.546.482 TL 602.277
16.11.2012 13.101.986 TL 1.417.752
30.03.2012 89.010 TL 7.942
10.02.2012 89.442 TL 7.659
05.06.2009 2.358.248 TL 276.007
04.05.2007 5.671.787 TL 737.889
15.09.2006 936.161 TL 118.330
04.11.2005 95.588 TL 15.901
19.11.2004 2.058.948 TL 334.159
08.03.2002 3.798.175 TL 979.820
26.01.2001 340.595 TL 139.036