Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard

Doğum Bilgisi

2 Mart 1981

Yaş

39


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Rocketman 14 Haziran 2019
UIP Türkiye 21.899 360.588
UIP Türkiye 908.140 12.670.942
Altın 3 Şubat 2017
TME Films 1.247 20.988
Pete ve Ejderhası 7 Ekim 2016
UIP Türkiye 92.219 1.059.881
Jurassic World 12 Haziran 2015
UIP Türkiye 602.277 7.546.482
Tiglon 1.417.752 13.101.986
Şansa Bak 30 Mart 2012
Pinema 7.942 89.010
Duyguların Rengi 10 Şubat 2012
UIP Türkiye 7.659 89.442
Terminatör: Kurtuluş 5 Haziran 2009
Warner Bros. Türkiye 276.007 2.358.248
Örümcek-Adam 3 4 Mayıs 2007
Warner Bros. Türkiye 737.889 5.671.787
Sudaki Kız 15 Eylül 2006
Warner Bros. Türkiye 118.330 936.161
Manderlay 4 Kasım 2005
Bir Film 15.901 95.588
Köy 19 Kasım 2004
UIP Türkiye 334.159 2.058.948
Akıl Oyunları 8 Mart 2002
UIP Türkiye 979.820 3.798.175
Grinç (2001) 26 Ocak 2001
UIP Türkiye 139.036 340.595