Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard

Doğum Tarihi

2 Mart 1981

Yaş

41


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.06.2022 ₺15.493.380 392.012
14.06.2019 ₺360.588 21.899
08.06.2018 ₺12.670.942 908.140
03.02.2017 ₺20.988 1.247
07.10.2016 ₺1.059.881 92.219
12.06.2015 ₺7.546.482 602.277
16.11.2012 ₺13.101.986 1.417.752
30.03.2012 ₺89.010 7.942
10.02.2012 ₺89.442 7.659
05.06.2009 ₺2.358.248 276.007
04.05.2007 ₺5.671.787 737.889
15.09.2006 ₺936.161 118.330
04.11.2005 ₺95.588 15.901
19.11.2004 ₺2.058.948 334.159
08.03.2002 ₺3.798.175 979.820
26.01.2001 ₺340.595 139.036