Patrick Wilson

Patrick Wilson


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

4 Haziran 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Midway 29 Kasım 2019
CGV Mars D. 43.705 895.329
Annabelle 3 28 Haziran 2019
Warner Bros. 292.248 5.079.947
Aquaman 28 Aralık 2018
Warner Bros. 1.100.763 17.398.120
Yolcu 12 Ocak 2018
Chantier 54.187 881.159
The Founder 3 Mart 2017
PinemArt 3.569 74.469
Korku Seansı 2 10 Haziran 2016
Warner Bros. 178.115 2.073.026
Hayatının Seçimi 8 Haziran 2012
Pinema 26.390 263.266
Ruhlar Bölgesi 24 Haziran 2011
Tiglon 74.995 670.421
A-Takımı 20 Ağustos 2010
Tiglon 84.198 667.148
Watchmen 6 Mart 2009
UIP 102.496 924.265
Yolcular 2 Ocak 2009
Warner Bros. 64.056 601.510
Günbatımı 12 Ekim 2007
Bir Film 19.223 180.579
Tutku Oyunları 12 Ocak 2007
35 Milim 81.868 764.699