Patrick Wilson

Patrick Wilson


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Haziran 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.11.2019 903.983 44.544
28.06.2019 5.079.947 292.248
28.12.2018 17.398.996 1.100.819
12.01.2018 881.159 54.187
03.03.2017 74.469 3.569
10.06.2016 2.073.026 178.115
08.06.2012 263.266 26.390
24.06.2011 670.421 74.995
20.08.2010 667.148 84.198
06.03.2009 924.265 102.496
02.01.2009 601.510 64.056
12.10.2007 180.579 19.223
12.01.2007 764.699 81.868