Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch

Doğum Tarihi

19 Temmuz 1976

Yaş

45


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

6 Mayıs 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.12.2021 ₺188.574 7.088
17.12.2021 ₺60.256.595 2.349.560
08.10.2021 ₺236.372 8.606
13.09.2019 ₺3.146.613 169.553
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
27.10.2017 ₺11.437.088 795.596
04.11.2016 ₺11.232.742 827.731
16.10.2015 ₺682.212 46.199
20.02.2015 ₺2.136.565 152.428
28.02.2014 ₺410.089 27.685
24.01.2014 ₺983.170 73.087
07.06.2013 ₺1.554.190 124.250
10.02.2012 ₺330.583 28.855
03.02.2012 ₺534.850 46.964
23.05.2008 ₺706.622 80.018