Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch

Doğum Tarihi

19 Temmuz 1976

Yaş

44


Gelecek Filmler

The Mauritanian Dram, Gerilim

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

27 Ağustos 2021
Kurye Gerilim, Gizem

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

24 Eylül 2021
Spider-Man: No Way Home Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Aralık 2021

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.09.2019 3.146.613 TL 169.553
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
27.10.2017 11.437.088 TL 795.596
04.11.2016 11.232.742 TL 827.731
16.10.2015 682.212 TL 46.199
20.02.2015 2.136.565 TL 152.428
28.02.2014 410.089 TL 27.685
24.01.2014 983.170 TL 73.087
07.06.2013 1.554.190 TL 124.250
10.02.2012 330.583 TL 28.855
03.02.2012 534.850 TL 46.964
23.05.2008 706.622 TL 80.018