Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch

Doğum Bilgisi

19 Temmuz 1976

Yaş

44


Gelecek Filmler

Louis Wain Biyografi, Dram, Tarihi

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

11 Aralık 2020

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

1 Ocak 2021
Ironbark Gerilim, Gizem

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

19 Şubat 2021

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Mart 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Elektrik Savaşları 13 Eylül 2019
Bir Film 169.553 3.146.613
UIP Türkiye 1.909.967 27.311.663
Thor: Ragnarok 27 Ekim 2017
UIP Türkiye 795.596 11.437.088
Doktor Strange 4 Kasım 2016
UIP Türkiye 827.731 11.232.742
Kara Düzen 16 Ekim 2015
Warner Bros. Türkiye 46.199 682.212
Enigma 20 Şubat 2015
Pinema 152.428 2.136.565
Aile Sırları 28 Şubat 2014
Pinema 27.685 410.089
12 Yıllık Esaret 24 Ocak 2014
Tiglon 73.087 983.170
UIP Türkiye 124.250 1.554.190
Köstebek (2012) 10 Şubat 2012
Chantier 28.855 330.583
Savaş Atı 3 Şubat 2012
UIP Türkiye 46.964 534.850
Boleyn Kızı 23 Mayıs 2008
Bir Film 80.018 706.622