Natalie Portman

Natalie Portman

Doğum Tarihi

9 Haziran 1981

Yaş

41


Gelecek Filmler

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

8 Temmuz 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.09.2019 ₺52.563 3.814
14.07.2017 ₺45.570 3.720
20.01.2017 ₺487.905 29.957
01.11.2013 ₺7.528.083 615.195
29.04.2011 ₺3.640.745 319.460
18.03.2011 ₺856.424 74.107
25.02.2011 ₺2.251.571 197.018
23.05.2008 ₺706.622 80.018
01.02.2008 ₺1.101.785 130.457
11.01.2008 ₺284.442 28.406
14.09.2007 ₺281.578 29.447
07.09.2007 ₺20.082 2.900
30.03.2007 ₺252.201 27.359
31.03.2006 ₺892.125 123.495
20.05.2005 ₺2.240.319 329.435
04.03.2005 ₺1.315.576 178.465
16.05.2002 ₺1.276.892 324.485
07.04.2000 ₺83.636 41.247
01.10.1999 ₺1.467.193 538.013
06.06.1997 - -
11.04.1997 - -
13.09.1996 - -
28.04.1995 - -