Natalie Portman

Natalie Portman

Doğum Bilgisi

9 Haziran 1981

Yaş

39


Gelecek Filmler

Thor: Love and Thunder Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

11 Şubat 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Vox Lux 27 Eylül 2019
Başka Sinema 3.814 52.563
Planetarium 14 Temmuz 2017
Başka Sinema 3.720 45.570
Jackie 20 Ocak 2017
Bir Film 29.957 487.905
UIP Türkiye 615.195 7.528.083
Thor 29 Nisan 2011
UIP Türkiye 319.460 3.640.745
Bağlanmak Yok 18 Mart 2011
UIP Türkiye 74.107 856.424
Siyah Kuğu 25 Şubat 2011
Tiglon 197.018 2.251.571
Boleyn Kızı 23 Mayıs 2008
Bir Film 80.018 706.622
Sihirli Oyunçakcı 1 Şubat 2008
UIP Türkiye 130.457 1.101.785
Benim Aşk Pastam 11 Ocak 2008
Pinema 28.406 284.442
Goya'nın Hayaletleri 14 Eylül 2007
Chantier 29.447 281.578
Serbest Bölge 7 Eylül 2007
Bir Film 2.900 20.082
Paris, I Love You 30 Mart 2007
Umut Sanat 27.359 252.201
V 31 Mart 2006
Warner Bros. Türkiye 123.495 892.125
Tiglon Özen Film 329.435 2.240.319
Daha Yaklaş 4 Mart 2005
Warner Bros. Türkiye 178.465 1.315.576
Tiglon Özen Film 324.485 1.276.892
Buradan Çok Uzakta 7 Nisan 2000
Özen Film 41.247 83.636
Tiglon Özen Film 538.013 1.467.193
Warner Bros. Türkiye - -
Çılgın Marslılar 11 Nisan 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Harika Kızlar 13 Eylül 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Sevginin Gücü 28 Nisan 1995
Umut Sanat - -