Sam Raimi

Sam Raimi


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 183.351 2.170.505
Kara Büyü 16 Ekim 2009
UIP Türkiye 56.240 493.734
Örümcek-Adam 3 4 Mayıs 2007
Warner Bros. Türkiye 737.889 5.671.787
Örümcek-Adam 2 2 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 752.585 4.408.698
Örümcek-Adam 14 Haziran 2002
Warner Bros. Türkiye 630.290 2.286.699
3. Göz 10 Ağustos 2001
Özen Film 209.672 567.287
Aşk Oyunu (2000) 14 Temmuz 2000
UIP Türkiye 85.421 177.939
Basit Bir Plan 10 Eylül 1999
Warner Bros. Türkiye 20.144 37.651
Hızlı ve Ölü 11 Ağustos 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Karanlığın Ordusu 19 Mart 1993
Film Pop - -
Karanlık Adam 19 Nisan 1991
UIP Türkiye - -
Şeytanın Ölüsü 26 Ocak 1990
Yeni Tual - -