Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Doğum Bilgisi

11 Ağustos 1983

Yaş

37


Gelecek Filmler

Thor: Love and Thunder Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

11 Şubat 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 152.980 2.736.049
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP Türkiye 2.480.284 44.824.606
TME Films 36.262 546.495
UIP Türkiye 1.909.967 27.311.663
12 Savaşçı 30 Mart 2018
TME Films 13.724 185.518
Thor: Ragnarok 27 Ekim 2017
UIP Türkiye 795.596 11.437.088
Warner Bros. Türkiye 97.990 1.332.310
Avcı Kış Savaşı 22 Nisan 2016
UIP Türkiye 306.080 3.520.747
Denizin Ortasında 1 Ocak 2016
Warner Bros. Türkiye 45.778 681.409
Tatil Zamanı 14 Ağustos 2015
Warner Bros. Türkiye 25.434 318.929
UIP Türkiye 1.284.848 15.618.775
Hacker 16 Ocak 2015
UIP Türkiye 41.860 547.145
UIP Türkiye 615.195 7.528.083
Zafere Hücum 20 Eylül 2013
Pinema 37.661 468.996
Pamuk Prenses ve Avcı 1 Haziran 2012
UIP Türkiye 412.298 3.842.143
Yenilmezler 4 Mayıs 2012
UIP Türkiye 666.520 7.660.682
Dehşet Kapanı 27 Nisan 2012
Pinema 127.599 1.205.193
Thor 29 Nisan 2011
UIP Türkiye 319.460 3.640.745