Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Doğum Tarihi

11 Ağustos 1983

Yaş

37


Gelecek Filmler

Thor: Love and Thunder Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

6 Mayıs 2022
Furiosa Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

23 Haziran 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.06.2019 2.736.049 TL 152.980
25.04.2019 44.824.606 TL 2.480.284
12.10.2018 546.495 TL 36.262
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
30.03.2018 185.518 TL 13.724
27.10.2017 11.437.088 TL 795.596
29.07.2016 1.332.310 TL 97.990
22.04.2016 3.520.747 TL 306.080
01.01.2016 681.409 TL 45.778
14.08.2015 318.929 TL 25.434
01.05.2015 15.618.775 TL 1.284.848
16.01.2015 547.145 TL 41.860
01.11.2013 7.528.083 TL 615.195
20.09.2013 468.996 TL 37.661
01.06.2012 3.842.143 TL 412.298
04.05.2012 7.660.682 TL 666.520
27.04.2012 1.205.193 TL 127.599
29.04.2011 3.640.745 TL 319.460

Diğer Filmleri