Christian Bale

Christian Bale

Doğum Tarihi

30 Ocak 1974

Yaş

46


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.11.2019 2.408.864 106.680
13.04.2018 120.069 9.049
08.01.2016 885.782 54.256
12.12.2014 4.293.389 342.027
06.06.2014 29.066 2.464
17.01.2014 1.840.705 126.738
24.08.2012 85.397 7.161
27.07.2012 8.429.943 799.586
11.02.2011 348.907 29.811
10.07.2009 1.218.237 132.326
05.06.2009 2.358.248 276.007
25.07.2008 3.752.996 446.708
02.11.2007 356.595 38.903
22.12.2006 2.013.852 227.093
17.11.2006 126.162 16.415
24.02.2006 1.101.701 145.473
17.06.2005 1.445.018 214.624
04.03.2005 28.338 3.415
02.04.2004 137.228 22.399
04.10.2002 273.779 66.306
25.01.2002 - -
09.03.2001 71.512 29.851
12.11.1999 51.609 27.840
09.04.1999 27.313 21.542
07.03.1997 - -
07.07.1995 - -
02.11.1990 - -
03.08.1990 - -