Christian Bale

Christian Bale

Doğum Tarihi

30 Ocak 1974

Yaş

47


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.11.2019 ₺2.408.864 106.680
13.04.2018 ₺120.069 9.049
08.01.2016 ₺885.782 54.256
12.12.2014 ₺4.293.389 342.027
06.06.2014 ₺29.066 2.464
17.01.2014 ₺1.840.705 126.738
24.08.2012 ₺85.397 7.161
27.07.2012 ₺8.429.943 799.586
11.02.2011 ₺348.907 29.811
10.07.2009 ₺1.218.237 132.326
05.06.2009 ₺2.358.248 276.007
25.07.2008 ₺3.752.996 446.708
02.11.2007 ₺356.595 38.903
22.12.2006 ₺2.013.852 227.093
17.11.2006 ₺126.162 16.415
24.02.2006 ₺1.101.701 145.473
17.06.2005 ₺1.445.018 214.624
04.03.2005 ₺28.338 3.415
02.04.2004 ₺137.228 22.399
04.10.2002 ₺273.779 66.306
25.01.2002 - -
09.03.2001 ₺71.512 29.851
12.11.1999 ₺51.609 27.840
09.04.1999 ₺27.313 21.542
07.03.1997 - -
07.07.1995 - -
02.11.1990 - -
03.08.1990 - -