Christian Bale

Christian Bale

Doğum Tarihi

30 Ocak 1974

Yaş

47


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.11.2019 2.408.864 TL 106.680
13.04.2018 120.069 TL 9.049
08.01.2016 885.782 TL 54.256
12.12.2014 4.293.389 TL 342.027
06.06.2014 29.066 TL 2.464
17.01.2014 1.840.705 TL 126.738
24.08.2012 85.397 TL 7.161
27.07.2012 8.429.943 TL 799.586
11.02.2011 348.907 TL 29.811
10.07.2009 1.218.237 TL 132.326
05.06.2009 2.358.248 TL 276.007
25.07.2008 3.752.996 TL 446.708
02.11.2007 356.595 TL 38.903
22.12.2006 2.013.852 TL 227.093
17.11.2006 126.162 TL 16.415
24.02.2006 1.101.701 TL 145.473
17.06.2005 1.445.018 TL 214.624
04.03.2005 28.338 TL 3.415
02.04.2004 137.228 TL 22.399
04.10.2002 273.779 TL 66.306
25.01.2002 - -
09.03.2001 71.512 TL 29.851
12.11.1999 51.609 TL 27.840
09.04.1999 27.313 TL 21.542
07.03.1997 - -
07.07.1995 - -
02.11.1990 - -
03.08.1990 - -