Jason Momoa

Jason Momoa

Doğum Tarihi

1 Ağustos 1979

Yaş

41


Gelecek Filmler

Çöl Gezegeni 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Ekim 2021
Aquaman 2 Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.12.2018 17.398.996 1.100.819
22.06.2018 354.958 27.916
17.11.2017 10.715.292 730.815
25.03.2016 19.433.719 1.462.002
07.06.2013 81.909 8.206
21.10.2011 893.705 90.187