Channing Tatum

Channing Tatum


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 241.373 3.367.586
Şanslı Logan 25 Ağustos 2017
TME Films 40.175 520.540
The Hateful Eight 8 Ocak 2016
Pinema 139.344 2.007.890
Magic Mike XXL 17 Temmuz 2015
Warner Bros. Türkiye 11.562 159.775
Hayat Kitabı 5 Haziran 2015
TME Films 63.226 691.477
Jupiter Yükseliyor 6 Şubat 2015
Warner Bros. Türkiye 197.021 2.563.369
Foxcatcher Takımı 30 Ocak 2015
Chantier 13.619 208.019
Liseli Polisler 2 8 Ağustos 2014
Warner Bros. Türkiye 44.211 514.336
Beyaz Saray Düştü 12 Temmuz 2013
Warner Bros. Türkiye 70.922 752.654
G.I. Joe: Misilleme 29 Mart 2013
UIP Türkiye 280.927 3.132.722
Striptiz Kulübü 5 Ekim 2012
Pinema 15.940 204.639
Liseli Polisler 8 Haziran 2012
Warner Bros. Türkiye 21.108 203.667
Çapraz Ateş 13 Nisan 2012
Pinema 35.894 368.033
Aşk Yemini 13 Nisan 2012
Warner Bros. Türkiye 101.592 973.103
Kartal 24 Haziran 2011
Tiglon 26.224 224.064
Sevgili John 19 Mart 2010
Pinema 33.567 321.144
UIP Türkiye 175.085 1.449.217
Halk Düşmanları 10 Temmuz 2009
UIP Türkiye 132.326 1.218.237