Ed Harris

Ed Harris

Doğum Tarihi

28 Kasım 1950

Yaş

70


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Kasım 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.10.2017 2.608.888 TL 176.092
29.09.2017 1.129.008 TL 80.138
22.05.2015 241.381 TL 19.598
18.07.2014 47.896 TL 4.567
12.07.2013 290.187 TL 25.456
24.06.2011 30.342 TL 3.598
10.04.2009 43.781 TL 4.912
01.02.2008 222.518 TL 24.356
04.01.2008 2.789.547 TL 337.251
09.12.2005 539.576 TL 71.857
02.04.2004 782.840 TL 126.271
01.08.2003 207.027 TL 36.873
08.03.2002 3.798.175 TL 979.820
27.04.2001 468.944 TL 179.724
19.02.1999 524.923 TL 450.495
16.10.1998 499.061 TL 481.735
12.09.1997 51.311 TL 94.571
23.08.1996 - -
26.07.1996 - -
22.03.1996 - -
06.10.1995 - -
28.04.1995 - -
03.02.1995 - -
30.09.1994 - -
18.02.1994 - -
26.11.1993 - -
23.04.1993 - -
20.04.1990 - -

Diğer Filmleri