Ed Harris

Ed Harris

Doğum Tarihi

28 Kasım 1950

Yaş

71


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.05.2022 ₺17.181.450 401.818
17.12.2021 ₺194.581 6.819
20.10.2017 ₺2.608.888 176.092
29.09.2017 ₺1.129.008 80.138
22.05.2015 ₺241.381 19.598
18.07.2014 ₺47.896 4.567
12.07.2013 ₺290.187 25.456
24.06.2011 ₺30.342 3.598
10.04.2009 ₺43.781 4.912
01.02.2008 ₺222.518 24.356
04.01.2008 ₺2.789.547 337.251
09.12.2005 ₺539.576 71.857
02.04.2004 ₺782.840 126.271
01.08.2003 ₺207.027 36.873
08.03.2002 ₺3.798.175 979.820
27.04.2001 ₺468.944 179.724
19.02.1999 ₺524.923 450.495
16.10.1998 ₺499.061 481.735
12.09.1997 ₺51.311 94.571
23.08.1996 - -
26.07.1996 - -
22.03.1996 - -
06.10.1995 - -
28.04.1995 - -
03.02.1995 - -
30.09.1994 - -
18.02.1994 - -
26.11.1993 - -
23.04.1993 - -
20.04.1990 - -