Brad Pitt

Brad Pitt


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.09.2019 4.057.954 TL 208.910
23.08.2019 7.978.380 TL 386.909
02.12.2016 3.635.447 TL 261.795
08.01.2016 885.782 TL 54.256
20.11.2015 494.351 TL 36.685
24.10.2014 3.208.996 TL 248.803
29.11.2013 1.025.740 TL 84.401
21.06.2013 8.379.741 TL 757.886
21.12.2012 748.389 TL 59.597
09.12.2011 428.435 TL 35.104
25.11.2011 67.042 TL 6.077
21.08.2009 2.895.934 TL 289.454
06.02.2009 4.212.868 TL 465.319
28.11.2008 949.545 TL 93.918
08.06.2007 2.907.275 TL 340.425
10.11.2006 1.857.149 TL 219.395
10.06.2005 2.859.909 TL 403.826
04.02.2005 3.080.002 TL 454.382
14.05.2004 10.000.954 TL 1.692.458
22.02.2002 - -
15.02.2002 3.027.175 TL 799.407
06.07.2001 1.188.038 TL 443.980
10.11.2000 333.311 TL 136.400
10.12.1999 628.501 TL 354.596
15.01.1999 700.795 TL 612.153
03.04.1998 154.480 TL 197.917
02.05.1997 - -
22.11.1996 - -
31.05.1996 - -
16.02.1996 - -
11.08.1995 - -
05.05.1995 - -
03.02.1995 - -
20.01.1995 - -
17.06.1994 - -
08.10.1993 - -
20.12.1991 - -

Diğer Filmleri