Brad Pitt

Brad Pitt


Gelecek Filmler

Suikast Treni Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Ağustos 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.03.2022 ₺1.896.687 56.334
20.09.2019 ₺4.057.954 208.910
23.08.2019 ₺7.978.380 386.909
02.12.2016 ₺3.635.447 261.795
08.01.2016 ₺885.782 54.256
20.11.2015 ₺494.351 36.685
24.10.2014 ₺3.208.996 248.803
29.11.2013 ₺1.025.740 84.401
21.06.2013 ₺8.379.741 757.886
21.12.2012 ₺748.389 59.597
09.12.2011 ₺428.435 35.104
25.11.2011 ₺67.042 6.077
21.08.2009 ₺2.895.934 289.454
06.02.2009 ₺4.212.868 465.319
28.11.2008 ₺949.545 93.918
08.06.2007 ₺2.907.275 340.425
10.11.2006 ₺1.857.149 219.395
10.06.2005 ₺2.859.909 403.826
04.02.2005 ₺3.080.002 454.382
14.05.2004 ₺10.000.954 1.692.458
22.02.2002 - -
15.02.2002 ₺3.027.175 799.407
06.07.2001 ₺1.188.038 443.980
10.11.2000 ₺333.311 136.400
10.12.1999 ₺628.501 354.596
15.01.1999 ₺700.795 612.153
03.04.1998 ₺154.480 197.917
02.05.1997 - -
22.11.1996 - -
31.05.1996 - -
16.02.1996 - -
11.08.1995 - -
05.05.1995 - -
03.02.1995 - -
20.01.1995 - -
17.06.1994 - -
08.10.1993 - -
20.12.1991 - -