Brad Pitt

Brad Pitt


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yıldızlara Doğru 20 Eylül 2019
TME Films 208.910 4.057.954
Warner Bros. 386.909 7.978.380
Müttefik 2 Aralık 2016
UIP 261.795 3.635.447
Büyük Açık 8 Ocak 2016
UIP 54.256 885.782
Hayatın Kıyısında 20 Kasım 2015
UIP 36.685 494.351
Fury 24 Ekim 2014
Pinema 248.803 3.208.996
Danışman 29 Kasım 2013
Tiglon 84.401 1.025.740
Dünya Savaşı Z 21 Haziran 2013
UIP 757.886 8.379.741
Kibarca Öldürmek 21 Aralık 2012
Chantier 59.597 748.389
Kazanma Sanatı 9 Aralık 2011
Warner Bros. 35.104 428.435
Hayat Ağacı 25 Kasım 2011
Tiglon 6.077 67.042
Soysuzlar Çetesi 21 Ağustos 2009
UIP 289.454 2.895.934
Warner Bros. 465.319 4.212.868
Aramızda Casus Var 28 Kasım 2008
Tiglon 93.918 949.545
Ocean's 13 8 Haziran 2007
Warner Bros. 340.425 2.907.275
Babil 10 Kasım 2006
UIP 219.395 1.857.149
Bay & Bayan Smith 10 Haziran 2005
Pinema 403.826 2.859.909
Ocean's Twelve 4 Şubat 2005
Warner Bros. 454.382 3.080.002
Truva 14 Mayıs 2004
Warner Bros. 1.692.458 10.000.954
Spy Game 22 Şubat 2002
A&P Filmcilik - -
Ocean's Eleven 15 Şubat 2002
Warner Bros. 799.407 3.027.175
Meksikalı 6 Temmuz 2001
UIP 443.980 1.188.038
Kapışma 10 Kasım 2000
Warner Bros. 136.400 333.311
Dövüş Kulübü 10 Aralık 1999
Özen Film 354.596 628.501
Meet Joe Black 15 Ocak 1999
UIP 612.153 700.795
Tibet'te Yedi Yıl 3 Nisan 1998
Özen Film 197.917 154.480
Sessiz Düşman 2 Mayıs 1997
Warner Bros. - -
Kardeş Gibiydiler 22 Kasım 1996
Pinema - -
12 Maymun 31 Mayıs 1996
UIP - -
Yedi 16 Şubat 1996
Umut Sanat - -
Bizi Ayıran Nehir 11 Ağustos 1995
Özen Film - -
İhtiras Rüzgarları 5 Mayıs 1995
Warner Bros. - -
Çılgın Romantik 3 Şubat 1995
Özen Film - -
Vampirle Görüşme 20 Ocak 1995
Warner Bros. - -
Kalifornia 17 Haziran 1994
Standard Film - -
Yalan Dünya 8 Ekim 1993
UIP - -
Thelma Ve Louise 20 Aralık 1991
UIP - -