Nicole Kidman

Nicole Kidman

Doğum Tarihi

20 Haziran 1967

Yaş

53


Gelecek Filmler

The Prom Komedi, Müzikal

Dağıtımcı

Vizyon Tarihi

11 Aralık 2020

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.12.2019 820.194 30.617
27.09.2019 145.787 7.249
19.04.2019 348.420 18.234
25.01.2019 379.909 23.656
28.12.2018 17.398.996 1.100.819
18.05.2018 49.218 4.455
17.11.2017 365.704 27.784
03.02.2017 793.699 49.372
10.06.2016 85.407 5.580
06.05.2016 229.515 15.602
20.11.2015 607.526 42.780
17.07.2015 106.010 8.640
02.01.2015 918.137 60.869
26.12.2014 2.432.710 206.859
19.09.2014 469.341 30.351
20.06.2014 111.094 9.235
26.04.2013 394.770 40.779
12.04.2013 73.299 5.655
04.01.2013 295.962 30.037
22.04.2011 313.690 30.914
26.02.2010 666.142 54.854
26.12.2008 1.791.897 182.081
18.07.2008 54.656 6.926
07.12.2007 3.576.536 443.229
19.10.2007 797.678 87.914
26.08.2005 915.926 124.658
22.04.2005 1.516.371 208.467
30.07.2004 930.986 137.056
02.04.2004 782.840 126.271
13.02.2004 1.952.197 307.259
05.12.2003 304.938 47.831
14.03.2003 717.276 121.251
12.04.2002 307.181 72.984
28.12.2001 1.042.884 295.619
09.11.2001 736.595 195.347
22.10.1999 734.661 409.446
02.04.1999 250.231 197.437
07.11.1997 83.077 107.103
07.03.1997 - -
23.02.1996 - -
01.09.1995 - -
11.11.1994 - -
02.09.1994 - -
02.10.1992 - -
31.01.1992 - -
09.11.1990 - -
06.04.1990 - -