Nicole Kidman

Nicole Kidman

Doğum Bilgisi

20 Haziran 1967

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Skandal 20 Aralık 2019
CGV Mars D. 30.617 820.194
Saka Kuşu 27 Eylül 2019
Warner Bros. 7.249 145.787
Destroyer 19 Nisan 2019
CGV Mars D. 18.234 348.420
Olacak İş Değil 25 Ocak 2019
Chantier 23.656 379.909
Aquaman 28 Aralık 2018
Warner Bros. 1.100.763 17.398.120
Başka Sinema 4.455 49.218
Bir Film 27.784 365.704
Lion 3 Şubat 2017
PinemArt 49.372 793.699
Fırtınalı Hayatlar 10 Haziran 2016
PinemArt 5.580 85.407
Çöl Kraliçesi 6 Mayıs 2016
Chantier 15.602 229.515
Gizemli Gerçek 20 Kasım 2015
Pinema 42.780 607.526
Pinema 8.640 106.010
Uyuyana Kadar 2 Ocak 2015
Pinema 60.869 918.137
Ayı Paddington 26 Aralık 2014
CGV Mars D. 206.859 2.432.710
Monako Prensesi Grace 19 Eylül 2014
Chantier 30.351 469.341
Geçmişin İzleri 20 Haziran 2014
Chantier 9.235 111.094
Lanetli Kan 26 Nisan 2013
Tiglon 40.779 394.770
Gazeteci Çocuk 12 Nisan 2013
Medyavizyon 5.655 73.299
Yakın Tehdit 4 Ocak 2013
M3 Film 30.037 295.962
Mutluluğun Peşinde 22 Nisan 2011
M3 Film 30.914 313.690
Nine 26 Şubat 2010
Medyavizyon 54.854 666.142
Avustralya 26 Aralık 2008
Tiglon 182.081 1.791.897
Kızkardeşim Evleniyor 18 Temmuz 2008
Yerli Film 6.926 54.656
Altın Pusula 7 Aralık 2007
Medyavizyon 443.229 3.576.536
İstila 19 Ekim 2007
Warner Bros. 87.914 797.678
Tatlı Cadı 26 Ağustos 2005
Warner Bros. 124.658 915.926
Çevirmen 22 Nisan 2005
UIP 208.467 1.516.371
Stepford Kadınları 30 Temmuz 2004
UIP 137.056 930.986
İnsan Lekesi 2 Nisan 2004
Özen Film 126.271 782.840
Soğuk Dağ 13 Şubat 2004
UIP 307.259 1.952.197
Dogville 5 Aralık 2003
Umut Sanat 47.831 304.938
Saatler 14 Mart 2003
UIP 121.251 717.276
Yaşgünü Kızı 12 Nisan 2002
UIP 72.984 307.181
Diğerleri 28 Aralık 2001
Warner Bros. 295.619 1.042.884
Kırmızı Değirmen 9 Kasım 2001
Özen Film 195.347 736.595
Warner Bros. 409.446 734.661
Aşkın Büyüsü 2 Nisan 1999
Warner Bros. 197.437 250.231
Barışçı 7 Kasım 1997
UIP 107.103 83.077
Pinema - -
Sonsuz İhtiras 23 Şubat 1996
UIP - -
Batman Daima 1 Eylül 1995
Warner Bros. - -
Malice 11 Kasım 1994
Özen Film - -
Hayatım 2 Eylül 1994
Warner Bros. - -
Uzak Ufuklar 2 Ekim 1992
UIP - -
Billy Bathgate 31 Ocak 1992
Warner Bros. - -
Yıldırım Günleri 9 Kasım 1990
UIP - -
Ölüm Sessizliği 6 Nisan 1990
Warner Bros. - -