Nicole Kidman

Nicole Kidman

Doğum Tarihi

20 Haziran 1967

Yaş

54


Gelecek Filmler

The Northman Aksiyon, Dram, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Nisan 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.12.2019 ₺820.194 30.617
27.09.2019 ₺145.787 7.249
19.04.2019 ₺348.420 18.234
25.01.2019 ₺379.909 23.656
28.12.2018 ₺17.398.996 1.100.819
18.05.2018 ₺49.218 4.455
17.11.2017 ₺365.704 27.784
03.02.2017 ₺793.699 49.372
10.06.2016 ₺85.407 5.580
06.05.2016 ₺229.515 15.602
20.11.2015 ₺607.526 42.780
17.07.2015 ₺106.010 8.640
02.01.2015 ₺918.137 60.869
26.12.2014 ₺2.432.710 206.859
19.09.2014 ₺469.341 30.351
20.06.2014 ₺111.094 9.235
26.04.2013 ₺394.770 40.779
12.04.2013 ₺73.299 5.655
04.01.2013 ₺295.962 30.037
22.04.2011 ₺313.690 30.914
26.02.2010 ₺666.142 54.854
26.12.2008 ₺1.791.897 182.081
18.07.2008 ₺54.656 6.926
07.12.2007 ₺3.576.536 443.229
19.10.2007 ₺797.678 87.914
26.08.2005 ₺915.926 124.658
22.04.2005 ₺1.516.371 208.467
30.07.2004 ₺930.986 137.056
02.04.2004 ₺782.840 126.271
13.02.2004 ₺1.952.197 307.259
05.12.2003 ₺304.938 47.831
14.03.2003 ₺717.276 121.251
12.04.2002 ₺307.181 72.984
28.12.2001 ₺1.042.884 295.619
09.11.2001 ₺736.595 195.347
22.10.1999 ₺734.661 409.446
02.04.1999 ₺250.231 197.437
07.11.1997 ₺83.077 107.103
07.03.1997 - -
23.02.1996 - -
01.09.1995 - -
11.11.1994 - -
02.09.1994 - -
02.10.1992 - -
31.01.1992 - -
09.11.1990 - -
06.04.1990 - -