Ethan Hawke

Ethan Hawke

Doğum Tarihi

6 Kasım 1970

Yaş

51


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.04.2022 ₺2.031.625 51.347
17.01.2020 ₺71.220 5.676
29.03.2019 ₺200.258 11.597
01.12.2017 ₺227.417 17.186
27.07.2017 ₺2.497.073 191.779
23.09.2016 ₺1.453.477 111.735
24.06.2016 ₺50.693 3.031
09.10.2015 ₺294.798 21.088
13.09.2013 ₺502.346 45.826
19.07.2013 ₺305.054 27.327
29.03.2013 ₺355.010 36.445
15.06.2012 ₺14.537 1.280
05.03.2010 ₺539.010 55.456
15.02.2008 ₺63.587 8.093
08.04.2005 ₺253.213 38.704
30.07.2004 ₺731.649 112.111
07.02.2003 ₺37.374 7.226
14.12.2001 ₺547.297 149.883
05.05.2000 ₺61.863 29.541
24.04.1998 ₺125.257 164.689
19.05.1995 - -
11.02.1994 - -
27.08.1993 - -
17.07.1992 - -
09.08.1991 - -
13.04.1990 - -