Ethan Hawke

Ethan Hawke

Doğum Tarihi

6 Kasım 1970

Yaş

50


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Ocak 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.01.2020 71.220 TL 5.676
29.03.2019 200.258 TL 11.597
01.12.2017 227.417 TL 17.186
27.07.2017 2.497.073 TL 191.779
23.09.2016 1.453.477 TL 111.735
24.06.2016 50.693 TL 3.031
09.10.2015 294.798 TL 21.088
13.09.2013 502.346 TL 45.826
19.07.2013 305.054 TL 27.327
29.03.2013 355.010 TL 36.445
15.06.2012 14.537 TL 1.280
05.03.2010 539.010 TL 55.456
15.02.2008 63.587 TL 8.093
08.04.2005 253.213 TL 38.704
30.07.2004 731.649 TL 112.111
07.02.2003 37.374 TL 7.226
14.12.2001 547.297 TL 149.883
05.05.2000 61.863 TL 29.541
24.04.1998 125.257 TL 164.689
19.05.1995 - -
11.02.1994 - -
27.08.1993 - -
17.07.1992 - -
09.08.1991 - -
13.04.1990 - -