Robert Pattinson

Robert Pattinson

Doğum Tarihi

13 Mayıs 1986

Yaş

35


Gelecek Filmler

The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.10.2020 ₺160.266 7.746
26.08.2020 ₺5.035.353 231.714
03.05.2019 ₺138.718 10.411
20.10.2017 ₺130.707 11.647
21.04.2017 ₺159.354 11.092
06.05.2016 ₺229.515 15.602
04.12.2015 ₺66.491 4.306
09.01.2015 ₺120.720 8.242
04.07.2014 ₺88.699 7.690
16.11.2012 ₺13.101.986 1.417.752
10.08.2012 ₺241.589 20.718
16.03.2012 ₺291.100 28.800
18.11.2011 ₺12.209.108 1.379.487
15.04.2011 ₺878.091 99.871
30.06.2010 ₺8.649.021 1.041.920
30.04.2010 ₺1.105.472 133.434
20.11.2009 ₺10.817.434 1.243.754
16.01.2009 ₺2.703.980 329.220
10.08.2007 ₺5.148.927 687.224
18.11.2005 ₺5.061.475 764.958