Robert Pattinson

Robert Pattinson


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

9 Ekim 2020
The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Ekim 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tenet 26 Ağustos 2020
Warner Bros. Türkiye 156.857 3.380.196
High Life 3 Mayıs 2019
Başka Sinema 10.411 138.718
Soygun 20 Ekim 2017
Bir Film 11.647 130.707
Kayıp Şehir Z 21 Nisan 2017
Chantier 11.092 159.354
Çöl Kraliçesi 6 Mayıs 2016
Chantier 15.602 229.515
Life 4 Aralık 2015
PinemArt 4.306 66.491
Yıldız Haritası 9 Ocak 2015
M3 Film 8.242 120.720
Takip 4 Temmuz 2014
Chantier 7.690 88.699
Tiglon 1.417.752 13.101.986
Cosmopolis 10 Ağustos 2012
Chantier 20.718 241.589
Aşkım Benim 16 Mart 2012
Özen Film 28.800 291.100
Tiglon 1.379.487 12.209.108
Aşkın Büyüsü 15 Nisan 2011
Tiglon 99.871 878.091
Tiglon 1.041.920 8.649.021
Beni Unutma (2010) 30 Nisan 2010
Tiglon 133.434 1.105.472
Tiglon 1.243.754 10.817.434
Alacakaranlık 16 Ocak 2009
Tiglon 329.220 2.703.980
Warner Bros. Türkiye 687.224 5.148.927
Warner Bros. Türkiye 764.958 5.061.475