Robert Pattinson

Robert Pattinson

Doğum Tarihi

13 Mayıs 1986

Yaş

35


Gelecek Filmler

The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.10.2020 160.266 TL 7.746
26.08.2020 5.035.353 TL 231.714
03.05.2019 138.718 TL 10.411
20.10.2017 130.707 TL 11.647
21.04.2017 159.354 TL 11.092
06.05.2016 229.515 TL 15.602
04.12.2015 66.491 TL 4.306
09.01.2015 120.720 TL 8.242
04.07.2014 88.699 TL 7.690
16.11.2012 13.101.986 TL 1.417.752
10.08.2012 241.589 TL 20.718
16.03.2012 291.100 TL 28.800
18.11.2011 12.209.108 TL 1.379.487
15.04.2011 878.091 TL 99.871
30.06.2010 8.649.021 TL 1.041.920
30.04.2010 1.105.472 TL 133.434
20.11.2009 10.817.434 TL 1.243.754
16.01.2009 2.703.980 TL 329.220
10.08.2007 5.148.927 TL 687.224
18.11.2005 5.061.475 TL 764.958