Jeff Goldblum

Jeff Goldblum

Doğum Tarihi

22 Ekim 1952

Yaş

71


Gelecek Filmler

Wicked Fantastik, Müzikal, Romantik

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

29 Kasım 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.06.2022 ₺18.821.005 483.842
08.06.2018 ₺12.670.942 908.140
27.10.2017 ₺11.437.088 795.596
24.06.2016 ₺3.057.922 236.648
30.01.2015 ₺816.945 59.332
06.06.2014 ₺42.592 3.519
11.04.2014 ₺1.296.523 88.965
12.01.2007 ₺243.592 24.190
11.03.2005 ₺58.923 7.362
17.08.2001 ₺576.868 213.347
19.02.1999 ₺195.079 163.503
17.10.1997 - -
19.09.1997 ₺158.555 319.280
04.10.1996 ₺167.403 596.968
19.07.1996 - -
12.01.1996 ₺47.678 278.367
17.09.1993 - -
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.