Jeff Goldblum

Jeff Goldblum


Gelecek Filmler

Jurassic World Hâkimiyet Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.06.2018 ₺12.670.942 908.140
27.10.2017 ₺11.437.088 795.596
24.06.2016 ₺3.057.922 236.648
30.01.2015 ₺816.945 59.332
06.06.2014 ₺42.592 3.519
11.04.2014 ₺1.296.523 88.965
12.01.2007 ₺243.592 24.190
11.03.2005 ₺58.923 7.362
17.08.2001 ₺576.868 213.347
19.02.1999 ₺195.079 163.503
17.10.1997 - -
19.09.1997 ₺158.555 319.280
04.10.1996 ₺167.403 596.968
19.07.1996 - -
12.01.1996 ₺47.678 278.367
17.09.1993 - -