Jeff Goldblum

Jeff Goldblum


Gelecek Filmler

Jurassic World: Dominion Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.06.2018 12.670.942 TL 908.140
27.10.2017 11.437.088 TL 795.596
24.06.2016 3.057.922 TL 236.648
30.01.2015 816.945 TL 59.332
06.06.2014 42.592 TL 3.519
11.04.2014 1.296.523 TL 88.965
12.01.2007 243.592 TL 24.190
11.03.2005 58.923 TL 7.362
17.08.2001 576.868 TL 213.347
19.02.1999 195.079 TL 163.503
17.10.1997 - -
19.09.1997 158.555 TL 319.280
04.10.1996 167.403 TL 596.968
19.07.1996 - -
12.01.1996 47.678 TL 278.367
17.09.1993 - -