Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy

Doğum Bilgisi

16 Nisan 1996

Yaş

24


Gelecek Filmler

Last Night in Soho Dram, Gerilim, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

23 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Radyoaktif 18 Eylül 2020
Bir Film 3.183 71.079
Yeni Mutantlar 11 Eylül 2020
UIP Türkiye 22.070 416.770
Glass 18 Ocak 2019
UIP Türkiye 287.774 4.709.248
Karanlık Sır 6 Nisan 2018
TME Films 22.124 272.577
Parçalanmış 17 Şubat 2017
UIP Türkiye 136.776 1.833.750