Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy

Doğum Tarihi

16 Nisan 1996

Yaş

25


Gelecek Filmler

The Northman Aksiyon, Dram, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Nisan 2022
Super Mario Bros: The Movie Animasyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

13 Ocak 2023
Furiosa Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Mayıs 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.11.2021 ₺551.386 23.993
18.09.2020 ₺95.979 4.277
11.09.2020 ₺546.524 29.324
18.01.2019 ₺4.709.248 287.774
06.04.2018 ₺272.577 22.124
17.02.2017 ₺1.833.750 136.776