Dwayne Johnson

Dwayne Johnson


Gelecek Filmler

Black Adam Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

29 Temmuz 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.07.2021 ₺1.941.378 84.130
13.12.2019 ₺6.164.298 308.114
02.08.2019 ₺26.353.284 1.446.121
13.07.2018 ₺5.325.875 414.227
13.04.2018 ₺4.533.470 327.476
29.12.2017 ₺4.332.551 313.443
02.06.2017 ₺833.139 63.752
13.04.2017 ₺31.761.048 2.656.286
17.06.2016 ₺382.721 28.275
29.05.2015 ₺3.894.240 337.835
03.04.2015 ₺32.132.000 2.961.089
25.07.2014 ₺4.432.828 391.073
12.07.2013 ₺290.187 25.456
14.06.2013 ₺153.643 15.150
24.05.2013 ₺11.225.845 1.180.105
29.03.2013 ₺3.132.722 280.927
09.03.2012 ₺1.833.695 162.056
29.04.2011 ₺6.037.189 665.624
01.10.2010 ₺373.090 35.772
20.03.2009 ₺471.227 57.641
29.08.2008 ₺951.447 110.187
04.04.2008 ₺14.675 1.589
29.02.2008 ₺141.233 15.466
21.10.2005 ₺793.434 113.262
15.04.2005 ₺534.857 79.083
15.10.2004 ₺64.987 9.348
26.04.2002 ₺935.180 259.187