Dwayne Johnson

Dwayne Johnson


Gelecek Filmler

Jungle Cruise 3 Boyutlu, Aile, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

30 Temmuz 2021
Black Adam Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

29 Temmuz 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.12.2019 6.164.298 TL 308.114
02.08.2019 26.353.284 TL 1.446.121
13.07.2018 5.325.875 TL 414.227
13.04.2018 4.533.470 TL 327.476
29.12.2017 4.332.551 TL 313.443
02.06.2017 833.139 TL 63.752
13.04.2017 31.761.048 TL 2.656.286
17.06.2016 382.721 TL 28.275
29.05.2015 3.894.240 TL 337.835
03.04.2015 32.132.000 TL 2.961.089
25.07.2014 4.432.828 TL 391.073
12.07.2013 290.187 TL 25.456
14.06.2013 153.643 TL 15.150
24.05.2013 11.225.845 TL 1.180.105
29.03.2013 3.132.722 TL 280.927
09.03.2012 1.833.695 TL 162.056
29.04.2011 6.037.189 TL 665.624
01.10.2010 373.090 TL 35.772
20.03.2009 471.227 TL 57.641
29.08.2008 951.447 TL 110.187
04.04.2008 14.675 TL 1.589
29.02.2008 141.233 TL 15.466
21.10.2005 793.434 TL 113.262
15.04.2005 534.857 TL 79.083
15.10.2004 64.987 TL 9.348
26.04.2002 935.180 TL 259.187