Tom Hanks

Tom Hanks


Gelecek Filmler

Bios Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

Pinema

Vizyon Tarihi

2 Ekim 2020
Untitled Elvis Presley Project Biyografi, Dram, Müzik

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

5 Kasım 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
The Post 12 Ocak 2018
Pinema 68.780 1.185.780
The Circle 28 Nisan 2017
Pinema 50.538 740.258
Cehennem 14 Ekim 2016
Warner Bros. 600.992 7.622.998
Sully 9 Eylül 2016
Warner Bros. 175.055 2.517.294
Kral İçin Hologram 22 Nisan 2016
Chantier 28.058 397.832
Casuslar Köprüsü 27 Kasım 2015
TME Films 189.719 2.605.258
Mr. Banks 7 Şubat 2014
UIP 22.218 301.932
Kaptan Phillips 25 Ekim 2013
Warner Bros. 112.044 1.323.186
Bulut Atlası 26 Ekim 2012
Chantier 267.181 3.224.182
Larry Crowne 8 Temmuz 2011
UIP 123.181 1.283.365
Melekler ve Şeytanlar 15 Mayıs 2009
Warner Bros. 705.709 5.976.194
UIP 107.363 983.749
Da Vinci Şifresi 19 Mayıs 2006
Warner Bros. 1.028.928 7.466.333
Terminal (2004) 10 Eylül 2004
UIP 282.530 1.913.498
Kadın Avcıları 11 Haziran 2004
UIP 130.713 820.690
Sıkıysa Yakala 31 Ocak 2003
UIP 606.286 2.990.233
Azap Yolu 8 Kasım 2002
Özen Film 278.678 1.275.642
Yeni Hayat 23 Şubat 2001
UIP 370.950 970.301
Yeşil Yol 17 Mart 2000
Warner Bros. 625.227 1.193.376
Mesajınız Var 29 Ocak 1999
Warner Bros. 691.805 797.856
Er Ryan'ı Kurtarmak 11 Eylül 1998
UIP 711.884 734.230
Apollo 13 6 Ekim 1995
UIP - -
Forrest Gump 11 Kasım 1994
UIP - -
Philadelphia 11 Mart 1994
Warner Bros. - -
Sevginin Bağladıkları 12 Kasım 1993
Warner Bros. - -
Kızlar Sahada 20 Kasım 1992
Warner Bros. - -
Şenlik Ateşi 7 Haziran 1991
Warner Bros. - -
Joe Yanardağa Karşı 29 Mart 1991
Warner Bros. - -
Dikkat Köpek Var 10 Ağustos 1990
Warner Bros. - -