Tom Hanks

Tom Hanks

Doğum Tarihi

9 Temmuz 1956

Yaş

64


Gelecek Filmler

Bios Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

16 Nisan 2021
Untitled Elvis Presley Project Biyografi, Dram, Müzik

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Kasım 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.01.2018 1.185.780 TL 68.780
28.04.2017 740.258 TL 50.538
14.10.2016 7.622.998 TL 600.992
09.09.2016 2.517.294 TL 175.055
22.04.2016 397.832 TL 28.058
27.11.2015 2.605.258 TL 189.719
07.02.2014 301.932 TL 22.218
25.10.2013 1.323.186 TL 112.044
26.10.2012 3.224.182 TL 267.181
08.07.2011 1.283.365 TL 123.181
15.05.2009 5.976.194 TL 705.709
08.02.2008 983.749 TL 107.363
19.05.2006 7.466.333 TL 1.028.928
10.09.2004 1.913.498 TL 282.530
11.06.2004 820.690 TL 130.713
31.01.2003 2.990.233 TL 606.286
08.11.2002 1.275.642 TL 278.678
23.02.2001 970.301 TL 370.950
17.03.2000 1.193.376 TL 625.227
29.01.1999 797.856 TL 691.805
11.09.1998 734.230 TL 711.884
06.10.1995 - -
11.11.1994 - -
11.03.1994 - -
12.11.1993 - -
20.11.1992 - -
07.06.1991 - -
29.03.1991 - -
10.08.1990 - -