Willem Dafoe

Willem Dafoe


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.02.2019 846.402 60.454
28.12.2018 17.398.996 1.100.819
23.02.2018 54.229 5.071
10.11.2017 3.411.837 228.927
01.09.2017 3.968.563 304.096
30.12.2016 5.514.128 390.023
20.03.2015 21.693 1.528
28.11.2014 3.330.014 263.309
05.03.2010 539.010 55.456
04.12.2009 39.852 5.610
14.11.2008 267.067 27.924
05.09.2008 440.507 48.903
04.11.2005 95.588 15.901
11.03.2005 58.923 7.362
12.11.2004 143.475 19.058
02.07.2004 4.408.698 752.585
26.12.2003 1.153.937 180.625
14.06.2002 2.286.699 630.290
07.09.2001 39.705 14.527
09.03.2001 71.512 29.851
05.05.2000 - -
24.12.1999 83.233 42.249
24.10.1997 134.407 255.760
02.05.1997 - -
21.03.1997 - -
25.11.1994 - -
12.02.1993 - -
22.01.1993 - -
14.06.1991 - -
30.11.1990 - -
13.04.1990 - -