Willem Dafoe

Willem Dafoe

Doğum Tarihi

22 Temmuz 1955

Yaş

65


Gelecek Filmler

Nightmare Alley Dram, Gerilim, Gizem

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.02.2019 846.402 TL 60.454
28.12.2018 17.398.996 TL 1.100.819
23.02.2018 54.229 TL 5.071
10.11.2017 3.411.837 TL 228.927
01.09.2017 3.968.563 TL 304.096
30.12.2016 5.514.128 TL 390.023
20.03.2015 21.693 TL 1.528
28.11.2014 3.330.014 TL 263.309
05.03.2010 539.010 TL 55.456
04.12.2009 39.852 TL 5.610
14.11.2008 267.067 TL 27.924
05.09.2008 440.507 TL 48.903
04.11.2005 95.588 TL 15.901
11.03.2005 58.923 TL 7.362
12.11.2004 143.475 TL 19.058
02.07.2004 4.408.698 TL 752.585
26.12.2003 1.153.937 TL 180.625
14.06.2002 2.286.699 TL 630.290
07.09.2001 39.705 TL 14.527
09.03.2001 71.512 TL 29.851
05.05.2000 - -
24.12.1999 83.233 TL 42.249
24.10.1997 134.407 TL 255.760
02.05.1997 - -
21.03.1997 - -
25.11.1994 - -
12.02.1993 - -
22.01.1993 - -
14.06.1991 - -
30.11.1990 - -
13.04.1990 - -