Laura Dern

Laura Dern


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Kadınlar 14 Şubat 2020
Warner Bros. 29.405 708.157
Soğuk İntikam 22 Mart 2019
Özen Film 20.886 379.137
The Founder 3 Mart 2017
PinemArt 3.569 74.469
Yaban 6 Şubat 2015
TME Films 5.667 99.553
TME Films 308.631 3.265.626
Jurassic Park 3D 9 Ağustos 2013
UIP 44.080 536.754
The Master 9 Kasım 2012
Tiglon 16.472 208.119
Bir Film 13.536 94.097
Aman Doktor!.. 18 Nisan 2003
Özen Film 13.935 72.242
Babalar Takımı 16 Ağustos 2002
UIP 9.140 41.566
Benim Adım Sam 12 Temmuz 2002
New Films - -
Jurassic Park 3 24 Ağustos 2001
UIP 228.753 668.912
Dr. T ve Kadınları 16 Şubat 2001
Warner Bros. 96.444 242.269
Ekim Düşü 7 Ocak 2000
UIP 18.994 41.781
Kusursuz Dünya 7 Ocak 1994
Warner Bros. - -
Jurassic Park 17 Eylül 1993
UIP - -
Uçari Gül 13 Mart 1992
Özen Film - -
Vahşi Duygular 30 Kasım 1990
Özen Film - -