Laura Dern

Laura Dern

Doğum Tarihi

10 Şubat 1967

Yaş

54


Gelecek Filmler

Jurassic World Hâkimiyet Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.02.2020 ₺708.157 29.405
22.03.2019 ₺379.137 20.886
03.03.2017 ₺74.469 3.569
06.02.2015 ₺99.553 5.667
27.06.2014 ₺3.265.626 308.631
09.08.2013 ₺536.754 44.080
09.11.2012 ₺208.119 16.472
03.12.2004 ₺94.097 13.536
18.04.2003 ₺72.242 13.935
16.08.2002 ₺41.566 9.140
12.07.2002 - -
24.08.2001 ₺668.912 228.753
16.02.2001 ₺242.269 96.444
07.01.2000 ₺41.781 18.994
07.01.1994 - -
17.09.1993 - -
13.03.1992 - -
30.11.1990 - -