Laura Dern

Laura Dern


Gelecek Filmler

Jurassic World: Dominion Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.02.2020 708.157 TL 29.405
22.03.2019 379.137 TL 20.886
03.03.2017 74.469 TL 3.569
06.02.2015 99.553 TL 5.667
27.06.2014 3.265.626 TL 308.631
09.08.2013 536.754 TL 44.080
09.11.2012 208.119 TL 16.472
03.12.2004 94.097 TL 13.536
18.04.2003 72.242 TL 13.935
16.08.2002 41.566 TL 9.140
12.07.2002 - -
24.08.2001 668.912 TL 228.753
16.02.2001 242.269 TL 96.444
07.01.2000 41.781 TL 18.994
07.01.1994 - -
17.09.1993 - -
13.03.1992 - -
30.11.1990 - -